Batya Brown Masita D Shakur Mensenrechten Stanley ter Haar Straatadvocaat Leeuwarden

Batya Brown Masita D Shakur

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 91

Batya Brown Masita D Shakur
Batya Brown, Masita D Shakur

16 April 2022
Kruisplein Rotterdam

16 april 2022 12:00 uur kruisplein Rotterdam Komen er mensen bij elkaar om aandacht te vragen voor toeslagenaffaire debacle onterecht uit huis geplaatste kinderen, maar eigenlijk speelt er veel meer. Er zijn kinderen waarvan we weten dat ze er zijn, maar niemand weten waar ze zijn, hoe is die mogelijk ??. Kinderen die op een dag als vandaag lekker in hun eigen bedje wakker hadden moeten worden, maar wonen in pleeggezinnen of kindertehuizen. Kinderen zoals ik die van plek naar plek, van gezin naar gezin werden gesleept. Ouders die tot waanzin gedreven worden, gecriminaliseerd, gecorrigeerd. Terwijl in dit geval de fout overduidelijk bij de Belastingdienst licht dus de overheid.

Batya Brown Masita D Shakur 18 jaar lang hebben ik mijn lotgenoten en onze families gevochten voor erkening

18 jaar lang hebben ik mijn lotgenoten en onze families gevochten voor erkening. Op 11 april werd er dan ook het besluit genomen, mij en mijn moeder deze erkenning te geven. 18 jaar later.
Maar we zijn er nog niet. Sterker nog, er is een nieuw hoofdstuk van ellende begonnen. Een nieuwe generatie groeit op in de klauwen van organisaties die claimen het goed te bedoelen. Waarom mocht ik mijn moeder dan opeens niet meer zien, of mijn vader. Dat was het enige wat ik wou en dat was nou net het geen wat er 18 jaar niet gebeurde. Blijkbaar is het nog niet duidelijk, dus nog 1x
 
 
Stanley ter Haar Batya Brown Masita D Shakur
 
 
EEN UITHUISPLAATSING IS EEN LAASTE REDMIDDEL. EN CONTACT TUSSEN OUDERS EN KIND IS HET RECHT VAN HET KIND. IS EEN KIND UITHUISGEPLAAST, IS DIT ALTIJD SCHADELIJK VOOR DE VERDER ONTWIKKELEN IN HET LEVEN. HET MIDDEL IS VAAK ERGER DAN DE KWAAL. LOS HET OP SAMEN MET DE OUDERS HOE DAN OOK, WAT DAN OOK.
 
 

Vandaag 16 april 12:00 Rotterdam

Misschien is het de eerste stap naar Erkenning de eerste stap naar het ongedaan maken van al de besluiten die leed hebben veroorzaakt. welicht hoeft het deze keer niet 18 jaar te duren. Misschien is het tijd om vandaag sorry te zeggen en te gaan beginnen met puinruimen.
Het leed wat Jeugdzorg heet met:
 

 

 

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

Leave A Comment