Anoesjka Blommaert docente basisonderwijs Gastschrijver Stanley ter Haar Blog

Anoesjka Blommaert docente basisonderwijs

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 202

Anoesjka Blommaert docente basisonderwijs
Introductie Anoesjka Blommaert Gastschrijver

14 September 2022

Bij dezen wil ik me graag voorstellen aan jullie. Mijn naam is Anoesjka Blommaert, 49 jaar maar beweer succesvol dat ik er 35 ben en gedraag me eerder als 25. Een brok energie, passievol en erg creatief. Momenteel nog woonachtig in Geleen maar verhuis binnenkort naar het zonnige zuiden, ga daar de mooie stad Maastricht onveilig maken. Moeder van 3 cadeautjes waarvan nu twee heerlijke puber exemplaren bij me inwonen van 13 en 15. Daarnaast ook fluffy mom van 2 geweldige border collies. Fïnley met de meest mooie blauwe ogen die je ooit gezien hebt en ons gestoorde assiel exemplaar Baco met de bijnaam “Shadow” die op straat verandert in de een of andere pitbull-herder om mij te beschermen. Volop in scheiding op dit moment, dus een soort van single.

Anoesjka Blommaert docente basisonderwijs

Van origine ben ik docente basisonderwijs, 20 jaar volgehouden en toen was ik het systeem volledig beu. Ook 2 jaar op een voortgezet onderwijs school gewerkt. Deze passie heb ik gecombineerd en een eigen B3
school opgericht voor 4 t/m 18 jarigen. Maar ook al meer dan 35 jaar werkzaam als dansdocente, momenteel alleen nog inhuurbasis op basisscholen. Zelf beoefen ik polesport dat ik beter niet als paaldansen kan omschrijven omdat dit allerlei wilde fantasieën bij mensen oproept. Omdat ik me niet wil vervelen verkoop ik ook nog diverse puur natuurproducten, beauty &verzorging; verzorging plus warmers & Huisgeuren; huisgeuren voor twee diverse bedrijven aan huis, online en via party’s. Voor de hobby schrijf ik er wat op los waaronder 2 kinderboeken die zijn uitgegeven. Verder ben ik verslaafd aan het kijken naar series en het motto hoe ouder hoe gekker is aardig van toepassing.

Auteur: Anoesjka Blommaert


Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

 

Leave A Comment