Stanley ter Haar op reis
www.Stanleyterhaar.nl 

Stanley ter Haar op reis

Roadtrip verslag Leeuwarden naar Wales Stanley ter Haar

Op deze pagina vind je verschillende reisverhalen terug, om te beginnen deel ik hier de verslaglegging en beelden van de roadtrip welke ik maakte in 2023.

Tijdens deze roadtrip hebben we zo’n 2500 km gereden, maar ook een stukje op de boot. We bezochten verschillende mensen, landen en locaties, door Europa. Nederland, België, Frankrijk, Engeland met als eind bestemming Wales. We maakten deze reis niet alleen voor de leuk, maar hebben ook een doel gesteld.

Ik wens je veel leesplezier.

Roadtrip bestemming bereikt

Na een paar dagen doorrijden zijn we aangekomen in het plaatsje Hengoed. Dit is een heel oud dorpje in Wales met een rijke geschiedenis, rondom het delfen van grondstoffen, houtskool en koper. Door het koper te mixen met tin ontstond brons en hierdoor kwam de industriele ontwikkeling van de mens in een stroomversnelling.

Roadtrip 2 Leeuwarden – Wales Hengoed

Om echt een indruk te krijgen hoe het in de mijnbouw in zijn werk ging, bezochten wij een mijn met de naam Big pit. 5000 meter onder de grond kwamen we terecht in een totaal andere wereld. Klik op het artikel om verder te lezen over ons bezoek aan de Big Pit.

Videos roadtrip

Tijdens onze roadtrip hebben we met een camera de weg en een stukje omgeving gefilmd, hier zijn leuke beelden uit gekomen waarin ik je graag meeneem in bepaalde etappes op de route. Zo is in video Hengoed Melincourt Falls de route van het stadje Hengoed de route naar een prachtige waterval te volgen.

In het tweede filmpje mochten we vanuit de auto een mooie zonsondergang beleven in het heuvelige landschap in het Noorden van Wales.

Na een reis van 2500 kilometer

Na een reis van 2500 kilometer door weer en wind, zijn we aangekomen in Reading. We waren inmiddels 5 dagen onderweg en wij vonden het tijd voor wat rust en luxe. Een roadtrip is niet een standaard vakantie, je boekt ergens een hotel en rondom het resort vertoef je wat. Een roadtrip is een reis, met jezelf maar ook in jezelf. De bestemming is niet het doel! Door even uit je vertrouwde situaties te zijn, maak je een oprechte verbinding met jezelf.

Lees verder: Roadtrip 2 Leeuwarden – Wales Reading

Stanley en Hans in Wales

Roadtrip IJmuiden 

Stanley-ter-Haar-op-reis-Hans-Westerhof-Ijmuiden-Roadtrip-Nederland-Hardewijk
Stanley-ter-Haar-op-reis-Hans-Westerhof-Ijmuiden-Roadtrip-Nederland-Rotterdam-Euromast-Skyline

Roadtrip door Nederland

Ik was 15 jaar toen ik voor het eerst op een zeeschip stapte. Het was voor mij de afsluiting van een periode jeugdzorg, maar daarin al het mogelijke kwaad wat een kind maar mee kan maken. 15 jaar oud en ik dacht: beter zorg ik voor mezelf, want een ander doet het niet. Op zee leerde ik koken, de was doen, schoonmaken, samenwerken, maar vooral heel hard werken. Dag en nacht.

Leren werd mijn passie en dat is het nog steeds. Ik ben nooit gestopt met mezelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te ontdekken. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd, cursussen gedaan, boeken gelezen en reizen gemaakt. Ik heb ook veel mensen ontmoet die net zo leergierig zijn als ik en die me hebben geholpen om te groeien.

Lees verder:
Maritieme academie IJmuiden

 

Foto’s Roadtrip Nederland

  • Stanley-ter-Haar-op-reis-Hans-Westerhof-Ijmuiden-Roadtrip-Nederland-Rotterdam-Centrum
  • Stanley-ter-Haar-op-reis-Hans-Westerhof-Ijmuiden-Roadtrip-Nederland-Erasmus
  • Stanley-ter-Haar-op-reis-Hans-Westerhof-Ijmuiden-Roadtrip-Nederland-Rotterdam-Euromast-Skyline
  • Stanley-ter-Haar-op-reis-Hans-Westerhof-Ijmuiden-Roadtrip-Nederland-Klaar-voor-de-start
  • Stanley-ter-Haar-op-reis-Hans-Westerhof-Ijmuiden-Roadtrip-Nederland-Hardewijk
  • Stanley-ter-Haar-op-reis-Hans-Westerhof-Ijmuiden-Roadtrip-Nederland-Jacht
  • Stanley-ter-Haar-op-reis-Hans-Westerhof-Ijmuiden-Roadtrip-Nederland-Den-Haag

Terugblik roadtrips 2022/2023

Ik vond het een fantastische reis door de landen heen, we hebben zoveel mooie plaatsen gezien en bezocht. Deze reis heeft ontzettend veel indruk op mij gemaakt. Zowel de verschillende steden als ook de mensen. Een andere wereld maar toch hetzelfde. Ik ben dankbaar voor de nieuwe inzichten en lessen welke ik heb mogen leren onderweg tijdens deze roadtrip door werkelijk prachtige landen!

stanley ter haar op reis roadtrip London Engeland telefooncel
stanley-ter-haar-roadtrip-fish-en-chips-engeland
Stanley-ter-haar-reisverhaal-engeland-uit-eten-hans-westerhof
contact stanley ter haar straatadvocaat

Elke Maandag tot en met vrijdag van 09:00 t/m 17:00

Waarmee kan ik u van dienst zijn?