Roadtrip Nederland 2022

Roadtrip Nederland 2022

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 193

Roadtrip Nederland 2022
Stanley ter Haar, Hans Westerhof

7 Juni 2022 / Leeuwarden

Jeeeeeeee we hebben vakantie. 2022 was echt bikkelen. Ik verbouwde met vrienden voor het eerst mijn woning met groot succes. Er vonden verschillende onderzoeken plaats in het ziekhuis en onderging verschillende operaties aan mijn mond. Toch bleef verantwoordelijkheid nemen voor mij zelf en de mensen om mij heen. Waar het lukte deed ik mijn werk en waar het niet ging, ging het niet. Ik werd getergd tot op het bod en regelmatig uitgedaagd om mee te gaan in de nativiteit van anderen. Ik kreeg de deksel een paarkeer goed op de neus, van mensen van wie ik het niet had verwacht. Maar waar het moeilijk werd stonden mijn geliefden, vrienden en familie met raad en daad voor me klaar. Ik heb geschreeuwd en gehuild van de pijn, maar had ook de tranen in me ogen van het lachen. 2022 beloofde ik mezelf te gaan zorgen en te gaan houden van mijzelf. Deze belofte kwam ik na toch mag ik hierin nog groeien. Geen worden maar daden, niet lullen maar poetsen. Ik doe het toch maar. Het gaat goed en wat niet goed gaat, zal vanzelf beter worden. Ik heb gekozen voor mezelf en daarmee maakte ik de beste keuze voor de mensen om me heen. Daarom is deze vakantie (roadtrip) na jaren, in eigen land natuurlijk  dik verdiend.

Roadtrip Nederland 2022

We beginnen onze roadtrip in Leeuwarden en rijden eerst maar eens richting de afsluit dijk. Het plan is plaatsen te bezoeken die een betekenis hebben voor ons. Ik wil graag mijn oude school bezoeken en kijken in de haven van IJmuiden waar ik voor het eerst als boerpsmatroos aan boord stapte.

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar 

Leave A Comment