Stanley ter Haar contact Introductie

Stanley ter Haar contact

Hallo allemaal! Ik ben Stanley ter Haar en ik ben blij dat je mijn blog hebt gevonden. Ik wil je graag meer vertellen over mezelf en mijn passie voor sociaal ondernemerschap. Ik ben 37 jaar oud en ik woon in Leeuwarden, een mooie stad in het noorden van Nederland. Maar ik ben niet hier geboren. Ik kom oorspronkelijk uit Haïti, een prachtig eiland in de Caribische Zee. Ik werd geadopteerd toen ik nog een baby was en ik ben opgegroeid in een bizarre situatie en omgeving, deze ervaringen heb ik omgezet in wijsheid en succes . Ik heb altijd interesse gehad in verschillende culturen en mensen. Daarom ben ik ondernemer geworden, maar niet zomaar een ondernemer. Ik wil iets betekenen voor de samenleving en de wereld. Ik wil problemen oplossen en kansen creëren voor mensen die het minder goed hebben. Dat is wat sociaal ondernemerschap voor mij betekent.

Ik heb veel ervaring opgedaan in verschillende sectoren en functies. Ik ben gastdocent geweest op scholen, waar ik jongeren heb geïnspireerd om hun dromen na te jagen. Ik ben straatadvocaat, waar ik mensen help om hun rechten te verdedigen. Ik ben accountmanager geweest, waar ik relaties heb opgebouwd met klanten en partners. Maar ik heb ook creatieve opdrachten gedaan, zoals het bouwen van websites en het ontwerpen van reclamemateriaal. Geen dag is het zelfde ik hou van afwisseling en uitdagingen. Je bent nooit te oud om te leren. Ik deel graag mijn kennis en vaardigheden met anderen.

Neem contact op

Stanley ter Haar
Telefoon: 0610053538

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
9:00 – 17:00

email

info@stanleyterhaar.nl
Of stuur een bericht.

Stuur een bericht