Ontdek mijn online portfolio

Stanley ter Haar Multimedia

Welkom op mijn portfolio pagina, hier deel ik voornamelijk mijn multimedia portfolio. Ik neem je graag mee in de verschillende onderdelen binnen de multimedia. Tijdens mijn leven heb ik veel gedaan met muziek, grafisch ontwerp en veel fotografie. Van deze onderdelen deel ik graag een stukje om te presenteren.

Muziek

“Music was my first love, and it will be my last”.
Muziek is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Ik heb verschillende tracks gemaakt, die ik graag met je deel. Mijn favoriete muziekinstrument is de piano waar ik dagelijks van kan genieten. Ook Hiphop spreekt mij aan, het gesproken woord voornamelijk. Op de muziek pagina vind je een aantal van mijn werken, ik neem je dan ook graag mee in de verhalen bij de tracks en songs.

stanley-ter-haar-muziek-portfolio-studio-leeuwarden

Fotografie

Op deze pagina vind je verschillende foto’s door mij gemaakt terug.
Zoals door de gehele website te zien is maak ik regelmatig foto’s.

stanley-ter-haar-fotografie-portfolio-adoptie-haiti

Grafisch vormgeving

Op deze pagina vind je verschillende grafische ontwerpen terug. Welke ik door de jaren heen heb gemaakt. Soms in video vorm of een gallerij. Ik neem je mee in een reis door quote’s, flyer’s, opdrachten op maat, illustraties en nog veel meer.
stanley-ter-haar-grafische-vormgeving-sociaal-ondernemerschap-leeuwarden
stanley-ter-haar-portfolio-quote-a-place-for-everything

Shopping en retail cover

Ik maak nog steeds regelmatig ontwerpen met verschillende elementen binnen het design, dit combineer ik graag met fotografie. Soms commercieel, soms uit liefdadigheid en altijd omdat ik het superleuk vind.

Stanley-ter-haar-portfolio-grafisch-ontwerp-foto
contact stanley ter haar straatadvocaat

Elke Maandag tot en met vrijdag van 09:00 t/m 17:00

Waarmee kan ik u van dienst zijn?