Stanley ter Haar straatadvocaat Curriculum Vitae
www.Stanleyterhaar.nl

Stanley ter Haar Curriculum Vitae

Curriculum Vitae Inleiding

Mijn naam is Stanley ter Haar en ik werk al 23 jaar in het sociaal domein. In die tijd heb ik veel geleerd en gedaan op verschillende gebieden. Ik heb meegewerkt aan en georganiseerd diverse activiteiten, programma’s en projecten die gericht zijn op het verbeteren van de leefbaarheid en het welzijn van mensen. In deze blogpost wil ik graag mijn ervaringen en inzichten met jullie delen.

Binnenkort is het mogelijk om met een code het CV te downloaden.

 Curriculum Vitae

Curriculum Vitae

Stanley ter Haar

23 Jaar arbeidsmarkt

Ik ben inmiddels 23 jaar actief op de arbeidsmarkt. Mijn loopbaan begon in de scheepvaart. Een groot deel het voortgezet onderwijs volgde ik dan ook op de Maritieme Academie in IJmuiden. Ik ben dus een welzijnswerker met een maritieme achtergrond. Ik heb meer dan 5 jaar ervaring in de scheepvaart, waar ik mijn beroepshouding en technisch inzicht heb ontwikkeld. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Maritieme Academie in IJmuiden, een school die mij veel heeft geleerd over de wereld en mezelf. Niet lullen maar poetsen is de mentaliteit van de havenarbeider en deze mening deel ik nog steeds. Dit is niet alleen een stevige basis voor het aanleren van een beroepshouding/ werkhouding, maar het is ook goed voor je algemene ontwikkeling en technisch inzicht.

welzijnswerk

Het welzijnswerk is iets wat bij mij hoort. Het ondersteunen en zorg dragen voor mensen of situaties, geeft mij voldoening. Door het welzijnswerk te combineren met mijn ervaringen en creativiteit, onderscheid ik mij van reguliere hulpverleners. Ik werk graag met mensen die hulp of ondersteuning nodig hebben. Ik vind het belangrijk om hen te helpen hun eigen kracht en mogelijkheden te ontdekken en te benutten. Ook weet ik als geen ander hoe het is om de nodige bagage met je mee te nemen, toch geloof ik in eindverantwoordelijkheid en zelfreflectie. Wat de uitdaging ook mag zijn, zolang het jou uitdaging is sta jijzelf centraal. Confrontaties ga ik niet uit de weg, maar laat mij niet verlagen tot het niveau van een ander.

Onderwijs

Ook ben ik regelmatig te vinden binnen het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Hier geef ik presentaties over maatschappelijke uitdagingen, adoptie of het sociaal domein. Een van mijn passies is het delen van mijn kennis en ervaringen met anderen. Verder vind ik het super leuk om voor een publiek van gedachten te wisselen over verschillende onderwerpen. Vaak gaat het over maatschappelijke problemen waar we mee te maken hebben, de rol van de mens in onze samenleving, of de uitdagingen en kansen de het leven bied. Ik vind het belangrijk om jongeren te inspireren en te informeren over uitdagingen die het leven met zich mee brengt. En wil ze vooral mee geven dat alles valt en staat met een wil en een bewustzijn. Maak je eigen keuzes, reflecteer, leer, val en sta op. Alles is een positieve bijdrage aan de mens die je later bent.

Multi media

Het welzijnswerk combineer ik met mijn creativiteit. Muziek, Fotografie, Grafisch vormgeving, maar ook het ontwikkelen van websites of andere applicaties. zo heb ik bijvoorbeeld de huisstijl en de website van Stichting Straatadvocaat Leeuwarden ontwikkeld (portfolio) Ik geloof dat je alles kunt leren als je het echt wilt. Maar ik weet ook dat leren niet altijd makkelijk is. Het vraagt doorzettingsvermogen, geduld en moed om de pijn te overwinnen die bij het leerproces hoort.

Kennis en ervaring

Het opgroeien binnen het Nederlandse instituut zorgt er voor dat ik veel ervaringskennis met mee meen neem. Adoptie, jeugdzorg, sociaal domein, wet en regelgeving. Het betekent zeker niet dat ik alles weet. Wat ik wel weet deel ik graag met anderen en dit word gewaardeerd. Regelmatig geef ik presentaties over deze onderwerpen in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs, maar ook steeds vaker voor een klein publiek.

Binnenkort is het mogelijk om met een code het CV te (downloaden)

Dankbaar

In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende taken uitgevoerd en daar heb ik veel van genoten. Het werk gaf me een gevoel van voldoening en dankbaarheid voor het leven dat ik heb. Natuurlijk waren er ook moeilijke momenten, maar die hebben me juist geholpen om te groeien en te leren. Dankbaar ben ik voor alle ervaringen die me hebben gevormd tot wie ik nu ben: mezelf.

Samen onderweg verhuis hulp

Stanley ter Haar Curriculum Sociaal Ondernemerschap Onderweg
contact stanley ter haar straatadvocaat

Elke Maandag tot en met vrijdag van 09:00 t/m 17:00

Waarmee kan ik u van dienst zijn?