Korte terugblik 2022

2022 was een een heftig jaar. Ik stond vol in het leven maar ook in de picture. Het was enorm lastig mijn weg hier in te zoeken. Net als in het jaar 2021 werd ik nog regelmatig gevraagd voor Podcast, gastspreker, straatadvocaat en ga zo maar door. 2022 was ook het jaar dat mijn relatie klapte en ik de collusie trok eerst maar eens de focus op mij zelf. Ik heb in deze periode heel veel geschreven en wil deze verhalen graag met jullie delen.

Blogberichten 2022

Maritieme academie IJmuiden

In 2022 tijdens een roadtrip door Nederland belandde ik bij de Maritieme academie in IJmuiden, Ik was 15 jaar toen ik voor het eerst op een zeeschip stapte. Het was voor mij de afsluiting van een periode jeugdzorg, maar daarin al het mogelijke kwaad wat een kind maar mee kan maken. 15 jaar oud en ik dacht: beter zorg ik voor mezelf, want een ander doet het niet. Op zee leerde ik koken, de was doen, schoonmaken, samenwerken, maar vooral heel hard werken. Dag en nacht.

maritieme-academie-ijmuiden-stanley-ter-haar-ijmuiden

Video’s 2022

Als je de YouTube video’s op de website leuk vindt, kun je je abonneren op ons kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Wij plaatsen regelmatig interessante en leerzame video’s over verschillende onderwerpen. Heb je zelf een video die je onder de aandacht wilt brengen, neem dan snel contact met ons op . Wij kijken ernaar uit om je video te zien en te delen met onze kijkers.

Stanley ter Haar wie ben je in moeilijke tijden

Bruine en witte mensen

Stanley op reis

Ook dit jaar ben ik regelmatig op reis geweest. Zo heb ik een roadtrip gemaakt door Nederland en daarmee ook een reis gemaakt door mijn verleden. Klik op de afbeelding en lees verschillende verhalen van Stanley op reis in 2022.

contact stanley ter haar straatadvocaat

Elke Maandag tot en met vrijdag van 09:00 t/m 17:00

Waarmee kan ik u van dienst zijn?