waar-het-over-gaat-stanley-ter-haar-straatadvocaat-leeuwarden

Waar het over gaat

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 165

Waar het over gaat
Op een moment in mijn leven
5 Juni 2022 / Leeuwarden

 

Stanley ter haar de verliezer Straatadvocaat

Stanley ter haar De verliezer

Ik ben er achter gekomen dat de ware strijd vooral gaat over mij zelf. Wie ben ik, waar sta ik en wil ik naar toe. Daarom kan het gevoel van een verliezers, allen maar bestaan als hij of zij vind dat het verloren is. Verloren is het allerminst, ik voel me ook niet verloren, wij hebben ook niet verloren.  Wanneer wij als mensen bewust worden/zijn dat wij samen op deze aarde wonen en alleen samen het verschil kunnen maken, zal de wereld veranderen.  Ik heb altijd gedacht dat ik moest vechten tegen alles en iedereen voor mijn plekje. Dat ik moest  winnen want verliezen was geen optie.  Maar ik heb ingezien dat dat niet de juiste manier is om naar het leven te kijken, erg vermoeiend ook. Je doet zo je best vecht voor wat je waard bent, maar de ware strijd gaat vooral over jezelf.

Wie ben je eigenlijk? Waar sta je voor? Waar wil je naartoe? Dat zijn de vragen die ik mezelf heel vaak stel. Want alleen als ik mezelf ken en accepteer, kan ik mijn volledige potentieel benutten. Alleen als ik mijn eigen doelen en waarden heb, kan ik zinvolle acties ondernemen.

Daarom kan het gevoel van een verliezer alleen maar bestaan als ik vind dat ik verloren heb, of mezelf verloren ben. Maar verloren heb ik allerminst. Ik voel me ook niet verloren, wij hebben ook niet verloren. Wanneer wij als mensen bewust worden of zijn dat wij samen op deze aarde wonen en alleen samen het verschil kunnen maken, zal de wereld veranderen. 

Alle rechten voorbehouden
 ©2019 Stanley ter Haar  

Leave A Comment