Kanker grijpt om zich heen Stanley ter Haar Overlijden familie lid

Kanker grijpt om zich heen

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 247

Kanker grijpt om zich heen
Stanley ter Haar

5 Mei 2023 / Leeuwarden

Kanker. Wat is het toch een nare ziekte. Het grijpt maar om zich heen en kent geen genade. Ik ben nu 37 jaar en kom meer in meer in de fase van het leven, dat het mij ook kan overkomen. Ik zie het gebeuren bij leeftijdsgenootjes. Wat is het toch met deze ziekte, soms vraag ik me af of mensen ook nog normaal kunnen sterven, in vrede. Het lijkt wel alsof iedereen eerst kapot moet gaan aan deze verschrikkelijk ziekte. Om na al dat vechten alsnog te sterven. Kanker, wat een naar word is het ook, wat een landing zit er achter. Zelf sta ik onder verscherpt toezicht, omdat ik een Barrett slokdarm heb.

Dit krijg je wanneer er jarenlang brandend maagzuur terug stroomt in je slokdarm. Toen ik hoorde dat er zwarte plekken waren gevonden in mijn slokdarm dacht ik, daar gaan we. Maar ik had geluk, tenminste tot nu toe. Jij hebt misschien ook geluk, tenminste tot nu toe. kanker kent geen leeftijd geen kleur en heeft schijt aan jou gezonde leefstijl, of alles wat je achter moet laten. Het komt, ziet en overwint. Ik probeer een stukje tekst te verzinnen om mensen die op dit moment kanker hebben, of iemand in hun omgeving van wie ze houden Een hart onder de riem te steken, maar ik weet gewoon niet meer wat ik moet zeggen. Kanker wat is het toch een nare ziekte.

 

kanker-grijpt-om-zich-heen-stanley-ter-haar-ziekte-overlijden

 

 

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

Leave A Comment