In-gesprek-met-je-eigen-Ego-Stanley-ter-Haar-Straatadvocaat

Stanley ter Haar in gesprek met je eigen ego

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 215

Stanley ter Haar in gesprek met je eigen ego

19 November 2020 / Leeuwarden

Lief ego. Ik ben blij dat je er altijd voor mij bent, maar we moeten praten. Ondanks de juiste intentie die je hebt met mij, voor mij. Wil ik dat je weet dat de wereld niet om mij draait. Ook merk ik dat je weinig ruimte hebt voor anderen. Ik merk ego dat je enorm kan botsen, met andere ego’s terwijl ik juist opzoek wil naar wat ons verbind.

Zo sterk dat het ego kan zijn, ben je net zo makkelijk gewest. Kijk ego. Er kunnen 1000 mensen zijn die je leuk vinden en ego strelen. Maar ik weet allang dat hebt belangrijkste is tevreden zijn met je zelf.

Lief ego ik wil niet alleen maar commentaar op je hebben, want je bent er niet voor niks. Laten we het volgende afspreken. Jij als ego gaat je werk doen, Wanner ik over mijn eigen grenzen heen ga. te weinig eet of slaap. Of met mensen in contact sta die gebruik of misbruik van mij maken. Want dat is het moment dat jij als ego mag zeggen. Nu denken we even aan ons zelf.

Stanley ter Haar in gesprek met je eigen Ego. Iedereen heeft een ego

Ik weet dat wij allemaal een ego hebben. De één wat meer dan de ander. Ik heb ook een ego. Mijn ego houd me soms tegen om in mijn kracht te staan. Het houd me tegen om mij zelf niet langer te schamen voor wie ik ben, hoe ik er uit zie of wat ik doe. In het heden verleden of toekomst.

Trouwens tijdens het het schrijven van deze tekst, zegt mijn ego. Wat moeten de mensen wel niet denken als ze lezen dat ook ik een ego heb. Wij mensen zijn geweldige creaties. Maar soms een beetje complex. Daarom is de wereld ook complex. Maar hoe veel van de ellende in de wereld ontstaat door ego’s die botsen. ???

Stanley ter Haar straatadvocaat. In gesprek met je eigen Ego 2pach

 

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar 

2 Comments

  1. Sproetje juni 12, 2023 at 3:01 pm - Reply

    Heel mooi beschreven

    • Ria Kerzaan juni 16, 2023 at 4:10 pm - Reply

      Mooie lieve Stanley je bent goud waard lieverd 😊👍🏼👌🏼

Leave A Comment