Op deze pagina

In de volgende passage van de fotografie pagina wil ik je meenemen door verschillende foto’s van Friesland en Terschelling.

  • Stanley in Friesland
  • Terschelling foto’s


Ik heb nog meer foto’s op de website,
klik hier om de pagina fotografie te bezoeken.

stanley-ter-haar-fotografie-portfolio-website
stanley-ter-haar-fotografie-portfolio-wales.

Leven in een waterrijke omgeving

Leven in een waterrijke omgeving wel. Ik hield van de rust, de natuur en de vrijheid Friesland is een bijzondere provincie in Nederland. Het heeft een unieke cultuur, taal en geschiedenis. Het is ook een waterwereld, met veel meren, rivieren en kanalen. Ik heb jarenlang gevaren en heb hieraan mooie herinneringen aan. Het varen zelf was hard werken, maar de wondere waterwereld vond ik prachtig. In de zomer kon ik ook prachtige foto’s maken van de landschappen, de dieren en de mensen. Het was echt genieten. In de winter was Friesland grauw en grijs, maar dat had ook zijn charme: je kan schaatsen op het ijs, of jezelf opwarmen bij een knapperend haardvuur. Friesland heeft ergens toch een beetje hart gestolen.

stanley-ter-haar-fotografie-portfolio-zeilboot-friesland
stanley-ter-haar-fotografie-portfolio-zeilboot-varen-friesland

Stanley op it Frykse water

  • Stanley ter Haar Fotografie Terschelling Portfolio schip
  • Stanley ter Haar Fotografie Terschelling Portfolio zeilschip
  • Stanley-ter-Haar-Fotografie-Terschelling-Postkaartje

Foto’s van Terschelling

Terschelling is een prachtig eiland waar je kunt genieten van de natuur, cultuur en gastvrijheid. Ik heb het eiland meerdere keren bezocht en elke keer ontdek ik weer iets nieuws.

Mijn eerste kennismaking met Terschelling was toen ik als kind in een pleeggezin verbleef. Ik ging regelmatig met hen mee naar het eiland en vond het altijd een avontuur om met de snelle boot over de Waddenzee te varen. Ik herinner me nog hoe ik uitkeek naar de vuurtoren, de Brandaris, die als een baken op het eiland stond. Ik speelde graag op het strand, in de duinen en in de bossen. Ik voelde me vrij en blij op Terschelling.

Vele jaren later kwam ik terug naar Terschelling, deze keer als fotograaf. Ik wilde de schoonheid van het eiland vastleggen met mijn camera. Ik was onder de indruk van de variatie in landschappen, van de polders tot de kwelders, van de heide tot de cranberryvelden. Ik maakte prachtige foto’s van de zonsopkomst en de zonsondergang, van de zeehonden en de vogels, van de bloemen en de schapen. Ik ontmoette ook veel vriendelijke en interessante mensen, die me vertelden over de geschiedenis en de cultuur van Terschelling.

Terschelling foto video

In 2023 bezocht ik het eiland weer, deze keer als Straatadvocaat. Ik wilde meer zien en doen dan alleen maar foto’s maken. Terschelling is een eiland dat je moet beleven om het te waarderen. Het heeft voor ieder wat wils, of je nu houdt van rust of avontuur, van natuur of cultuur, van oud of nieuw. Ik raad je aan om zelf eens naar Terschelling te gaan en je te laten verrassen door dit bijzondere stukje Nederland.

Stanley ter Haar Fotografie

Een goede foto begint bij een goede camera. Of je nu een smartphone, een compactcamera of een spiegelreflexcamera gebruikt, het is belangrijk dat je weet hoe je camera werkt en wat de verschillende instellingen betekenen. Zo kun je de juiste keuzes maken voor elke situatie en het maximale uit je camera halen. Lees de handleiding van je camera, experimenteer met verschillende standen en functies en oefen veel. Je moet het wel een beetje in je hebben zitten, want ik ken mensen man man

contact stanley ter haar straatadvocaat

Elke Maandag tot en met vrijdag van 09:00 t/m 17:00

Waarmee kan ik u van dienst zijn?