Stanley ter Haar Muziek

Wat muziek voor mij betekent

Muziek is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Ik heb verschillende tracks gemaakt, die ik graag met je deel. Mijn favoriete muziekinstrument is de piano waar ik dagelijks van kan genieten. Ook Hiphop spreekt mij aan, het gesproken woord voornamelijk. Op de muziek pagina vind je een aantal van mijn werken, ik neem je dan ook graag mee in de verhalen bij de tracks en songs.

Ik speel voornamelijk op gehoor. Natuurlijk heeft deze manier van spelen ook zijn nadelen. Soms kom ik een stuk tegen dat ik heel mooi vind, maar waarvan ik niet weet hoe het heet of wie het geschreven heeft. Dan moet ik het opzoeken op internet, of iemand anders vragen. Ook kan ik niet zo makkelijk samenspelen met andere muzikanten, want ik weet niet welke toonsoort of maatsoort ze gebruiken. Ik moet dan goed luisteren en proberen mee te spelen en dat lukt eigenlijk altijd. Muziek is meer dan noten of een ritme, het is de taal van de ziel.

“Music was my first love, and it will be my last”.

stanley-ter-haar-muziek-soundcloud-studio-leeuwarden-straatadvocaat

Stanley ter Haar Soundcloud tracks

stanley-ter-haar-icyou-instrumental-beat-soundcloud-muziek

Stanley ICyou

stanley-ter-haar-icyou-summerdance-soundcloud-muziek

Stanley ICyou (Summer Dance)

Al doende leert men

Een belangrijk principe: al doende leert men. Het ging dan ook niet zozeer om het maken van een nummer 1 hit, maar meer over het onder de knie krijgen van de verschillende muziekprogramma’s en vooral genieten van muziek.

Mijn doel was om te leren hoe ik verschillende muziekprogramma’s kon gebruiken, en hoe ik ze kon combineren tot een coherent geheel. Ik heb gebruik gemaakt van GarageBand, Logic Pro X en Fruity loops en Qbase.

bridge-over-new-york-stanley-ter-haar-soundcloud-muziek

Bridge Over New York – Stanley ter haar

stanley-ter-haar-city-of-dreams-soundcloud-muziek

City Of Dreams – Stanley Ter Haar

Muziek als hobby en uitlaatklep

Ik heb met verschillende muziekprogramma’s gewerkt. Dat was best een uitdaging, maar ook heel leerzaam. Ik heb geleerd hoe ik bestanden kon exporteren en importeren tussen de programma’s, hoe ik ze kon ritme en stem kon synchroniseren met elkaar, hoe ik ze kon aanvullen en verbeteren met elkaar. Ik heb ook geleerd wat de sterke punten zijn van elk programma, en wat de zwakke punten zijn. Ik heb ontdekt wat ik leuk vind om te doen, en wat ik nog wil leren. Ik ben best trots op het resultaat, al is het geen nummer 1 hit. Maar dat geeft niet. Het gaat mij niet om het succes, maar om het plezier. En om het leren natuurlijk. Al doende leert men.

stanley-ter-haar-keshia-sunniva-ic-studio-soundcloud-muziek

Keshia Sunniva IC Studio

keshia-sunniva-ic-studio-jakkes-stanley-ter-haar-soundcloud-muziek

Keshia Sunniva IC Studio Jakkes #HALLO

Lockdown memories

Het is al weer meer dan 2 jaar geleden, maar voor mij was het een bijzondere dag. Gearresteerd door de Romeo’s, waarom. Het laten horen van mijn stem. De tekst in het liedje heeft niet zozeer te maken met het thema mensenrechten, maar gaat meer over mijzelf en hoe ik de wereld om mij heen ervaar.

The Puzzle

Als ik geweten had dat het zo leuk is om video’s terug te kijken van den leuke momenten in het leven, had ik veel eerder slideshows gemaakt, met zelf gemaakte foto’s en een muziekje. Maar geloof het of niet, het was best wel een werkje. Ik maakte de foto’s in de club en ging direct naar huis om de foto’s uit te zoeken en te bewerken. Soms maakte ik dus een video.

African adventures

Een spontaan cultureel idee , waarin ik mensen uit Gambia foto’s op liet sturen. Van deze foto’s maakte ik een slideshow met een leuk muziekje erbij. Het was een leuke manier om meer te leren over de cultuur, de natuur en de mensen van Gambia. De cultuur van Gambia is heel divers en rijk. Er zijn verschillende etnische groepen die elk hun eigen taal, tradities, kleding en religie hebben. De grootste groepen zijn de Mandinka, de Wolof, de Fulani en de Jola. Ze leven meestal in harmonie met elkaar en met mensen van andere geloven. Gambia heeft een goede reputatie op het gebied van mensenrechten en wil graag serieus genomen worden op wereld niveau.

Piano intro

African adventures

contact stanley ter haar straatadvocaat

Elke Maandag tot en met vrijdag van 09:00 t/m 17:00

Waarmee kan ik u van dienst zijn?