Grafisch vormgeving geweldig om te doen

Grafisch Vormgeving vind ik nog steeds geweldig om te doen, Maar dit was niet altijd het geval. Toen ik eindelijk in het bezit was van ADOBE CS3, op dat moment toonaangevend in de grafische sector. Kwam ik er achter dat ik helemaal niks van al die verschillende programma’s begreep. Wat was nou het verschil tussen Photoshop en illustrator, en waar diende In Design voor? Pixel Based, vector based ik maakte er helemaal niks van. God wat was ik verdrietig het zag er zo simpel uit allemaal, dat was het dus niet.

Ik besloot op mijn tanden te bijten en de moed niet op te geven. Ik begrijp inmiddels dat educatie de sleutel was naar voor het aanleren van nieuwe kunde, dus moest ik opzoek naar iemand die mij dit vak kon leren. Nog steeds ben ik op zoek naar deze persoon maar naar 17 jaar oefen, kan ik prima overweg met de verschillende programma’s op het gebied van grafische vormgeving. Ik ben hier best wel een beetje trots op.

Een greep uit mijn portfolio

In de volgende passage van mijn grafische ontwerp pagina wil ik je meenemen door verschillende portfolio stukken welke ik heb ontworpen.

  • Flyer’s en cover’s
  • Facebook en website banners
  • Video’s
  • Ontdek mijn quote’s
  • Illustraties
  • En nog veel meer.

Stanley’s Flyers

Stichting Straatadvocaat

stichting-straatadvocaat-leeuwarden-stanley-ter-haar-flyer

Huisdieren Fotografie

stanley-ter-haar-grafisch-ontwerp-huisdieren-fotografie

Jij hebt talent

stanley-ter-haar-grafisch-ontwerp-huisdieren-fotografie

Al doende leert men

Al doende leert men. Dat is het motto dat ik heb gevolgd toen ik begon met grafisch ontwerpen. Zonder opleiding of ervaring, alleen een passie voor creativiteit en een nieuwsgierigheid naar hoe ik mijn ideeën kon visualiseren. Ik begon met het downloaden van gratis software en het volgen van online tutorials. Van er helemaal niks van snappen naar steeds mooiere en complexe grafische ontwerpen. Ik begon langzaam te begrijpen hoe de programma’s werkte en dat er ondanks alle mogelijkheden er toch basisregels zijn. Zoals kleurentheorie, typografie, compositie en contrast.

Het koste me uren, dagen, weken, maanden en jaren om het niveau te bereiken waar ik nu op kan ontwerpen. Een grafisch vormgever ben ik niet. Net zo min als een fotograaf. Ik leerde om kennis te gebruiken in de praktijk. Ook werd ik meer en meer gevraagd voor kleine betaalde grafische werkzaamheden. Stanley kan je even dit of even dat. Het was nooit even, maar zo leerde ik het wel.

stanley-ter-haar-grafische-vormgeving-sociaal-ondernemerschap

Energetisch lifecoaching

Energetisch lifecoaching design voor Health4living.

Loading...

Fotoshoot kadobon

stanley-ter-haar-grafisch-ontwerp-kado-bon-fotoshoot-sabine-boode-spijker

De familie Boode. Knappe koppies en super slim. Hun jongste kon eerder vloeiend praten dan lopen volgens mij en de jongens doen het goed. We houden van creativiteit en muziek en een bezoek is altijd een gevoel van thuis komen.

Artiestentraject

Het Artiestentraject duurt ongeveer een jaar en kan in overleg een jaar worden verlengt. Belangrijk in deze kwestie zijn de doelstellingen en de situatie rondom de onderneming/ondernemer. De ondernemer staat centraal.

Samen met jou werken wij aan een stabiele basis, voor jou als persoon en de onderneming. Om er zeker van te zijn dat wij de kwaliteit kunnen waarborgen die nodig is om jou maximaal te ondersteunen bij het ondernemen doorlopen we zorgvuldig de stappen van het Ondernemerstraject.

Het begint bij het analyseren van de verschillende vaststellingen rondom de ondernemer/onderneming. Dit wordt opgevolgd door een intensieve ontwikkelingsperiode waarin we samen werken aan het bedrijfsconcept. Denk hierbij aan het ondernemingsplan, administratie, sociale media, biografie, portfolio, website etc..

stanley-ter-haar-grafische-ontwerp-jong-talent-artiestentraject

Omslagfoto’s

Loading...

Grafisch vormgeving in beeld

Bekijk mijn grafische vormgeving in deze video.

stanley-ter-haar-quote-people-are-like-music-grafisch-ontwerp

Korte wijsheden

In dit gedeelte wil ik je inspireren met een aantal wijze woorden, spreuken en citaten. Deze kunnen je motiveren, troosten, aan het lachen maken of aan het denken zetten. Kijk eens rond in de galerij en kies de quote die jou het meest aanspreekt. Ik heb deze quotes en spreuken met veel plezier voorzien van een mooi design

 

Voor IC Studio heb ik veel gewerkt met quotes in combinatie met de software van Adobe, Klik op een foto om deze te vergroten.

Stanley-ter-Haar-grafische-vormgeving-Portfolio-quotes-Simpel
Stanley-ter-Haar-grafische-vormgeving-Portfolio-quotes-vallen-en-opstaan
  • stanley-ter-haar-if-your-actions-inspire-others-to-dream-more-inspiratie-quote-grafisch-ontwerp
  • stanley-ter-haar-quote-we-lose-ourselves-in-the-things-we-love-wijsheden-grafisch-ontwerp
  • stanley-ter-haar-we-lose-ourselves-in-the-things-we-love-grafisch-ontwerp

Quotes en design

Met beide voeten op de grond

Een van de meest inspirerende uitspraken die ik ooit heb gehoord is: “Wie met beide voeten op de grond blijft staan komt niet ver”. Deze uitspraak daagt ons uit om onze comfortzone te verlaten en onze dromen na te streven. Want als we altijd doen wat we gewend zijn, zullen we nooit iets nieuws ontdekken of bereiken. Het is belangrijk om af en toe een risico te nemen en onze grenzen te verleggen. Alleen zo kunnen we groeien als persoon en als professional.“`

Stanley-ter-Haar-grafische-vormgeving-Portfolio-quotes-voeten-aan-de-grond
contact stanley ter haar straatadvocaat

Elke Maandag tot en met vrijdag van 09:00 t/m 17:00

Waarmee kan ik u van dienst zijn?