Stanley ter Haar Gastschrijvers
www.Stanleyterhaar.nl 

Stanley ter Haar Gastschrijvers

Op deze pagina vind je de artikelen van onze gastschrijvers. Wij zijn een groep van enthousiaste schrijvers die graag onze ervaringen, meningen en tips met jou delen. Wij schrijven over verschillende onderwerpen, zoals reizen, gezondheid, mode, kunst en cultuur. Wij hopen dat je onze artikelen leuk en interessant vindt, en dat je iets nieuws leert of inspiratie opdoet.

Echte verhalen

  • Verhalen die er toe doen.

  • Schrijf met ons mee.

  • Veel leesplezier!

Onze schrijvers helpen jou met schrijven

Vind jij schrijven nou helemaal geweldig, maar merk je toch dat je vastloopt? Dan heb ik goed nieuws voor je! Wij hebben namelijk een geweldige service voor jou: schrijverscoaching. Met onze schrijverscoaching krijg je persoonlijke begeleiding van een ervaren schrijver die jou helpt om jouw verhaal naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een roman, een gedicht, een blog of een brochure wilt schrijven, wij staan voor je klaar!

Hoe werkt het?

Heel simpel: je neemt contact met ons op en vertelt ons waar je aan werkt en waar je hulp bij nodig hebt. Wij koppelen je dan aan een van onze schrijvers die het beste bij jouw project past. Samen met je schrijver ga je dan aan de slag om jouw verhaal te verbeteren, te polijsten en te perfectioneren. Je krijgt feedback, tips, advies en inspiratie om jouw verhaal te laten schitteren.

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe leuk en makkelijk schrijven kan zijn met onze schrijverscoaching. Wij kijken ernaar uit om jouw verhaal te lezen!

Desirée van Deurse schrijft

Over de gevolgen stakingen Jeugdzorg.

Sinds 10 oktober 2022 heeft het personeel BJZ besloten te gaan staken. Nu ondersteun ik al een hele tijd een gezinnetje waarin er veel aan de hand is en waar alles wat er maar mis kn gaan ook echt misgaat. Bij deze situatie zijn minderjarige kinderen betrokken die veelvoudig worden blootgesteld aan huiselijk geweld en dreigen te verzuipen in een vechtscheiding.

Na heel wat escalaties, strenge mails van mij, politiemeldingen enz. heeft de kinderrechter dan eindelijk een OTS uitgesproken. Ik heb mijn eigen mening aangaande de werkwijze van Jeugdzorg maar in deze casus stond ik bijna te juichen. Eindelijk iemand die verantwoordelijkheid neemt om deze kinderen te helpen maar ook te beschermen. Verder lezen.

Gevolgen stakingen Jeugdzorg Desiree van Deurse Straatadvocaat Leeuwarden Heerlen
stanley-ter-haar-quote-you-cant-start-the-next-chapter-of-your-life-grafisch-ontwerp

Batya Brown in beeld

Batya Brown uit Hoek van Holland is het levende bewijs van de desastreuze invloed van defecte overheidsinstanties. Mo’Movies maakte in samenwerking met OPEN Rotterdam de intieme documentaire Batya. In ‘Batya’ zien we de gevolgen van die bureaucratische overdaad en laat Batya zien hoe zij, ondanks alles, er het beste van maakt voor haar gezin.

Daarnaast is Batya brown cultureel ondernemer en beeldend kunstenares waar beelden van te zien zijn in de tweede video.
Zo geeft Batya onder andere workshops Bellypainting in en rondom Schiedam/Rotterdam.

Web van Bureaucratie en waanzin

Workshop Bellypainting

Even voorstellen

Introductie Anoesjka Blommaert Gastschrijver

Bij dezen wil ik me graag voorstellen aan jullie. Mijn naam is Anoesjka Blommaert, 49 jaar maar beweer succesvol dat ik er 35 ben en gedraag me eerder als 25. Een brok energie, passievol en erg creatief.

Anoesjka Blommaert docente basisonderwijs

anoesjka-blommaert-docente-basisonderwijs-gastschrijver-stanley-ter-haar-blog
contact stanley ter haar straatadvocaat

Elke Maandag tot en met vrijdag van 09:00 t/m 17:00

Waarmee kan ik u van dienst zijn?