Het leven is prachtig Tara Koppers Stanley ter Haar Blog

Het leven is prachtig

Last Updated: december 21, 2023By Views: 136

Het leven is prachtig.
Tarra Koppers/ Gastschrijver

8 November/ Amsterdam

Het leven is een prachtig avontuur vol verrassingen en leermomenten. We krijgen te maken met spannende situaties en moeten ons daar doorheen slaan. Ondanks het gedoe om ons heen en de vele mensen die toch allemaal maar anders denken dan wij. Maar ik ben trots dat ik nog sta en “gezond” ben. De tijd vliegt en hoe ouder je wordt des te meer je geniet van elke dag. Maar ik ben er gelukkig nog en mag dit jaar een extra kaarsje uitblazen. Ik wil deze gelegenheid aangrijpen om iedereen te bedanken die mij heeft gesteund in mijn leven. Mijn familie, mijn vrienden, mijn collega’s, mijn lezers. Jullie zijn allemaal geweldig en ik waardeer jullie enorm. Ik hoop dat jullie ook een mooi leven hebben en dat jullie je dromen waarmaken. Ik heb nog veel plannen voor de toekomst en ik kan niet wachten om ze met jullie te delen. Het leven is niet altijd even makkelijk, maar het is wel de moeite waard.

Alle rechten voorbehouden
© 2023 Stanley ter Haar  Tarra Koppers

Leave A Comment