Ron Cabalt de Helper Stanley ter Haar Blog Gastscrijvers opperdoes

Ron Cabalt de Helper

Last Updated: februari 21, 2024By Views: 129
Ron Cabalt de Helper.
 Jezelf verliezen in  enthousiasme….
20-Feb-2024/Opperdoes
𝗛𝗲𝗹𝗽𝗲𝗿…
We zijn allemaal helpers.
Het is er met de paplepel ingegoten.
We willen er graag voor andere zijn.
𝗪𝗮𝗮𝗿𝗼𝗺 𝗶𝘀 𝗱𝗮𝘁 𝘇𝗼?
We hebben veelal bijna allemaal geleerd om er niet voor jezelf te zijn. Het is egoïstisch, en je bent eigengereid kregen we dan vaak te horen…. en daardoor heb je ‘onbewust’ steeds meer afstand genomen van jezelf…
𝗩𝗲𝗿𝗯𝗶𝗻𝗱𝗶𝗻𝗴…
Mensen zijn contact wezens en we willen altijd de verbinding opzoeken en behouden. ‘Geen verbinding’ staat gelijk vanuit het hoofd als: GEVAAR!! “ik ben niet geliefd” ze vinden me niet lief of leuk, ze zien me niet staan, ik doe er niet toe.ik mag er niet zijn. Etc… En daar wordt een heel oud gevoel aangeraakt!
En deze hebben we heel ver weggestopt! Met alle gevolgen van dien…..

Ron Cabalt de Helper 𝗗𝗲 𝗵𝗲𝗹𝗽𝗲𝗿 𝗶𝘀 𝗴𝗲𝗯𝗼𝗿𝗲𝗻….

Wij zijn dus gewend geraakt om er voor de andere te zijn. Maar is dat wel de bedoeling van alles? We halen dus “geliefd zijn” bij de ander vandaan. Onze hulp is veelal voorwaardelijk! Omdat we van uit onbewustheid er in ruil iets voor terug willen hebben.
𝗜𝗻𝘁𝗲𝗻𝘁𝗶𝗲…
Als je dus leegloopt omdat je weer eens met veel ‘enthousiasme’ een ander bij staat met jou hulp! Voel dan eens goed wat de intentie is van je hulp? Waar komt deze vandaan? En vanuit welke plek?
𝗛𝗼𝗲 𝗶𝘀 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝗴𝗲𝘀𝘁𝘂𝘂𝗿𝗱?
Als je vanuit ‘onbewustheid’ weer helpt omdat je daar je erkenning en goedkeuring uithaalt dan doe je dit eigenlijk vanuit de intentie van ‘Angst!’ De angst om niet geliefd te zijn! Jou angst wordt gestuurd door je hoofd! Als je hulp bied vanuit oprechte verbinding met jezelf & zelfliefde, dan komt het van uit een heel andere plek. De plek van je hart.
𝗩𝗮𝗻𝘂𝗶𝘁 𝗷𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳…
Omdat je er ook écht voor jezelf kunt zijn, en jezelf kunt dragen in je eigen ongemakken kan je er ook voor de ander zijn zonder jezelf daarin te verliezen. Deze hulp komt vanuit onvoorwaardelijke liefde, en komt vanuit een kracht vanuit universum die rechtstreeks in contact staat met jou hart.
Je kunt er pas echt voor de ander zijn als je er voor 100% voor jezelf kunt zijn…
❝𝗜𝗻𝘁𝗲𝗻𝘁𝗶𝗲 𝗶𝘀 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝗶𝗲𝘁𝘀 𝘄𝗮𝘁 𝗷𝗲 𝗵𝗼𝗼𝗿𝘁 𝗲𝗻 𝘇𝗶𝗲𝘁, 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗻𝘁𝗶𝗲 𝗶𝘀 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗶𝗲𝘁𝘀 𝘄𝗮𝘁 𝗷𝗲 𝘃𝗼𝗲𝗹𝘁 𝗲𝗻 𝗲𝗿𝘃𝗮𝗮𝗿𝘁, 𝘄𝗮𝗮𝗿𝗺𝗲𝗲 𝗷𝗶𝗷 𝗷𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗯𝗶𝗻𝗱𝘁❞
Alle rechten voorbehouden
© 2023 Ron Cabalt  Stanley ter Haar

Leave A Comment