Mijn reis naar een Lyme vrij leven Bo van Oudheusden Stanley ter Haar Straatadvocaat Leeuwarden Nederland

Mijn reis naar een Lyme vrij leven

Last Updated: januari 12, 2024By Views: 131

Mijn reis naar een Lyme vrij leven.
Bo van Oudheusden / Stanley ter Haar

01-11-2023

Ik zal beginnen met mijzelf in het kort voor te stellen. Mijn naam is Bo, ik ben 36 jaar en woon alleen. In 2015 kreeg ik de diagnose MS ( multiple sclerose ) waar ik al zeer veel nare effecten van heb ervaren. Dit heeft 3 jaar geduurd voor ze met de MS diagnose kwamen. Ik ben in 2021 gebeten door een teek die mij een besmetting heeft gegeven met Borrelia, die de ziekte van Lyme veroorzaakt.

Eind 2021

Eind 2021 begon ik extreme klachten te krijgen, zoals huiduitslag, landkaart tong, menstruatie problemen, slechter zien, hartkloppingen, helicobactor pylori bacterie, gewrichts pijnen, etc. Er zitten klachten tussen die ik niet kan plaatsen in het plaatje MS. Door veel na te denken en gesprekken te hebben gehad met Neuroloog en huisarts zijn tot het besluit gekomen om de behanding van MS stop te zetten, terwijl ik net februarie 2022 was overgestapt op nieuwe medicatie die ik maar 10 dagen in 1 jaar hoefde te nemen. Dit was een mooie mogelijkheid om mijn MS medictie in de toekomst te stoppen.

Maar helaas heeft dit mij minder goed gedaan dan gedacht. Dit omdat men hier werkt me immunolerende medicatie ( immuun onderstukken ), dit zorgt juist voor infectiegevaar omdat het immuun onderdrukt wordt door MS medicatie. Hierdoor heeft de ziekte van lyme de kans gekregen zicht verder te ontwikkelen. Ik heb mijzelf erg goed ingelezen over de standaard behandelingen (antibioticakuren), en ik las veel schrijnende verhalen, daar blijf ik graag ver van weg.

Ik heb MeCeBi ontdekt, dit is een erkend Medisch Centrum in Ede. Men geeft hier specifieke en individuele behandelingen van de ziekte van Lyme. Dit is een behandeling dat heet bioresonantie. Ongeveer 3,5 jaar geleden is MeCeBi een wetenschappelijk onderzoek begonne, Wat gebeurt er nu eigenlijk in het lichaam bij mensen met de ziekte van Lyme. Zie de YoutTube video voor gehele uitleg.

Mijn reis naar een Lyme vrij leven
De duur van de behandeling

De duur van de behandeling is per persoon verschillend, de ene een paar weken de andere een paar maanden tot jaren.
Helaas wordt deze behandeling niet vergoed. Door volledige afkeuring is het helaas niet mogelijk voor mij om deze kosten te betalen elke maand. daarom vraag ik jullie om steun, zodat ik door kan gaan met behandelen en dat ik mijn doal kan behalen.
Ik streef naar een leven zonder lyme, zodat ik weer langer kan wandelen, fietsen, of gezelligheid opzoeken om een dansje te doen, energieker worden om weer fijn van het leven te genieten. Mijn droom om weer mijzelf terug te krijgen.

Het is mooi dat er mogelijkheden zijn zoals deze website.

Mijn dankt is eenorm en wil daarom ook vastleggen hoe het verloopt van de behandeling verloopt. Ik heb op Instagram een pagina waar ik het verloop van de behandeling wil documenteren voor de mensen die mij een donatie gunnen:

Namens mij voor iedereen warmvolle dank je wel, en houd mijn instagram profiel in de gaten voor de updates.

 

Alle rechten voorbehouden
© 2023 Bo van Oudheusden Stanley ter Haar 

Leave A Comment