2023 een jaar vol nieuwe verhalen

In 2023 wil ik jullie graag meenemen in mijn reis door het leven, de lessen die ik leer, de fouten die ik maak en de successen die ik vier. Niks heeft mij weerhouden om te blijven geloven in mijzelf. Hoewel mensen in de afgelopen jaren gebruik hebben gemaakt van mijn kwetsbaarheid en ik hier heel boos over zou moeten zijn. Ben ik dit niet. Juist door je kwetsbaarheid heen word je sterker. Met andere woorden, hebben een aantal mensen en situatie die je als negatief zou kunnen bestempelen er juist aan bijgedragen dat ik enorm ben gegroeid.

Stanley ter Haar op reis

2023 een bewogen jaar, ook dit jaar ben ik regelmatig op pad, zo heb ik een roadtrip gemaakt door Nederland en ben ik via België en Frankrijk door heel Engeland en Wales gereden met de auto. Bekijk hier alvast verschillende verhalen van Stanley op reis.

Meer lezen over mijn roadtrips en andere reisverhalen?

De reizende expositie

De tentoonstelling is een initiatief van Stichting Open Mind in samen werking met de getalenteerde fotografe Sevilay Maria, die zelf ook een KOPP-kind is.
Zij heeft haar eigen ervaringen gebruikt als inspiratiebron voor haar werk. Zij wil met haar foto’s en verhalen andere KOPP/KOV kinderen een hart onder de riem steken en hen aanmoedigen om uit de schaduw te stappen. Zij wil ook het publiek bewust maken van de impact die psychische ziekte en verslaving hebben op het hele gezin, en van het belang van preventie en ondersteuning voor deze kwetsbare groep.

stichting-open-mind-reizende-expositie-stanley-ter-haar-kind-van-adoptie

Stanley ter Haar 2023 in beeld

Uit de oude doos, een aantal van mijn foto’s verwerkt in een video.

Door mijn website heen heb ik verschillende video’s geplaatst, soms deel ik muziek, een andere keer een terugblik op een jaar of een gebeurtenis. Ook deel ik video’s van gastschrijvers.

Fotoslider video terugblik

Fotoslider Instagram

Om naar uit te kijken

Ik vind het altijd leuk om terug te kijken naar de mooie momenten die ik heb vastgelegd met mijn camera. Zoals jullie weten, plaats ik regelmatig video’s op mijn website, over verschillende onderwerpen. Soms deel ik een liedje dat me raakt, soms een overzicht van een jaar of een bijzondere gebeurtenis. En soms laat ik ook video’s zien van andere mensen die iets moois hebben geschreven of gemaakt.

stanley-ter-haar-straatadvocaat-nederland
contact stanley ter haar straatadvocaat

Elke Maandag tot en met vrijdag van 09:00 t/m 17:00

Waarmee kan ik u van dienst zijn?