fijne-feestagen-stanley-ter-haar-hans-westerhof-leeuwarden-2023

Fijne feestdagen

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 203

Fijne Feestdagen
Hans Westerhof, Stanley ter Haar

24 December 2022 / Leeuwarden

De feestdagen… Het is alweer zover. Voor de ene een hel, voor de ander de mooiste tijd van het jaar. Ik denk vaak aan de lege plekken aan tafel, maar besef me heel goed dat ik het warm heb, aan een tafel kan zitten met goed gezelschap en “natuurlijk” een feestelijke maaltijd erbij. Mij is een goed leven gegeven en daar ben ik dankbaar voor. Ik kijk ernaar uit jullie weer te zien, ook jullie die niet meer onder ons zijn en die ik dagelijks mis.
En wat ben ik aan het doen? Er was dus vannacht een stroomstoring in Leeuwarden waardoor apparaten in de war raakten, en vanmiddag heb ik in ieder geval al iemand telefonisch blij gemaakt met een wereldschokkend technisch probleem. Nu heb ik hier nog een paar problemen (laptop/pc) ter reparatie staan en besloot dat het tijd is om een avondje te puzzelen met windows 10 foutcodes, hardware problematiek en optimalisatie.

Believe it or not, ik vind het fantastisch! T’is net weer even anders dan een website bouwen. Maar een probleem blijft een probleem als je er niet een uitdaging van maakt en het aangaat. En dat blijft gelijk  So let’s go! On to the next round. Ding ding ding. Nu wel niet aan tafel, maar aan mijn bureau!

Ik wil iedereen bedanken die er voor me was dit jaar en wil via deze weg iedereen veel voorspoed, gezondheid, een probleem en error loos 2023 toewensen!!

Hans Westerhof

fijne-feestdagen-hans-westerhof-stanley-ter-haar-leeuwarden-2023

 

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar 

Leave A Comment