Stanley ter Haar Straadadvocaat Daar aan de overkant

Stanley ter Haar Daar aan de overkant

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 162

Stanley ter Haar Daar aan de overkant
Haitianen onder elkaar

8 Juni 2022
Daar aan de overkant

Toen ik klein was en over zee keek, dacht is daar wonen mijn ouders. Daar aan de overkant hoor ik thuis, daar wil ik zijn. Waarom moest ik alles achter laten, kon ik maar eventjes bij mijn moeder of vader zijn. Daar aan de overkant, daar is mijn land. daar regent het niet en is het nooit koud. Maar nu ben ik hier. Dit is nu mijn land en hier ben ik verantwoordelijk voor mij zelf en eigen toekomst. Ik ben misschien wel de eerste man uit mijn bloedlijn die in Nederland woont. Ik zal het goede voorbeeld moeten geven en mensen laten zien wie wij geadopteerde Nederlandse Haïtianen zijn. Ik heb geluk gehad, ik had dood moeten zijn. Waarom heb ik het overleefd. ben ik bijzonder of heb ik gewoon geluk gehad

 

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar 

Leave A Comment