Lieve mama

Last Updated: december 23, 2023By Views: 200

Lieve mama Stanley ter Haar

8 Aug 2022 / Leeuwarden

Lieve Mama,

De afgelopen week heb je van de specialist in het ziekenhuis te horen gekregen dat je de ziekte van Parkinson hebt, we maakten ons al zorgen omdat je de laatste tijd wat begon te trillen. Dat was een bittere pil en het was voor ons beide een emotioneel moment. Natuurlijk is het niet gelijk het einde van de wereld of van jouw leven, gelukkig. Maar het is wel een besef moment, een reality-check. Hopelijk is het met de juiste medische behandeling, begeleiding en medicatie zo stabiel mogelijk te houden of te krijgen.

Door het verleden hebben we weinig tijd met elkaar mogen brengen en we zijn zelfs uit elkaar gegroeid. Gelukkig ben ik nu een volwassen man en zelf ook ouder van een kind en ben ik gaan begrijpen welke rol #Jeugdzorg speelde in ons leven. Hoe het voor je moet zijn geweest om je kind te verliezen, zonder reden. Hoe je voor mij gevochten hebt, maar er alleen voor stond. Ondanks alles hebben we elkaar teruggevonden en is onze band nu erg hecht en genieten we op onze manier van elkaar.

Lieve mama, ik wil je zeggen dat ik het heel erg voor je vind en waar ik kan er altijd voor je zal zijn. Ik vind het ook erg voor Wim, jouw man, mijn stiefvader. Wat ik mooi vind is dat jullie er samen voor gaan, voor elkaar zorgen en van elkaar houden. Ik en Wim waren vroeger echt water en vuur, maar ook dit is gelukkig veranderd. Ik vind het geweldig om te zien hoe die man van je houdt en er voor je zal zijn tot het bittere einde. Beterschap en vooral heel veel sterkte, lieve mama.

Jouw liefhebbende zoon.

 

Alle rechten voorbehouden

© 2019 Stanley ter Haar

2 Comments

  1. baan juni 3, 2023 at 11:37 am - Reply

    mooi

Leave A Comment