Kunst uit mijn geboorteland Haïti Stanley ter Haar Leeuwarden Adoptie kunst

Kunst uit mijn geboorteland Haïti

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 187

Kunst uit mijn geboorteland Haïti
Haïtiaanse schilder uit Duitsland 

24 Augustus 2022 / Leeuwarden 

Best een bijzonder momentje, kunst uit  Haïti. effe wat anders dan rembrand. Gisteren arriveerden de doeken in een grote ronde koker. De schilderijen zijn gemaakt door een Haïtiaanse kunstenaar die tijdelijk in Duitsland woont. Ik hoop hier later nog wat meer over te vertellen en de man te kunnen bezoeken. Wat het voor mij bijzonder maakt, is dat ik mij nooit verdiept heb in Haïtiaanse kunst. Het is eigenlijk voor het eerst dat ik zoiets in handen heb, het maakt wel indruk want het komt dichtbij. Ik vind de schilderijen echt heel mooi en wat knap als je zo kan tekenen of schilderen.

Kunst uit mijn geboorteland Haïti

Stanley ter haar adoptie kunst uit haiti

 

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

Leave A Comment