Dyslectie of Dyslexie Stanley ter Haar-Straatadvocaat Leeuwarden

Dyslectie of Dyslexie

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 141

Dyslectie of Dyslexie

21 November 2021 / Leeuwarden

Beste mensen, ik zit met de handen in het haar. Nu hebben we een word voor mensen die niet goed kunnen schrijven, ook al blijven ze oefenen. Ik heb dat woord (t) ??? , maar hoe je het schrijft geen idee. Ik vind het ook wel een lastig woord om te schrijven. Dus ik vraag het aan Google. Google geeft mij 2 opties. Bedoelt u dyslexie of dyslectie.  Emmm hoe moet ik dat nou weten, dat is nou net het probleem.

Ik stel het volgende voor. We gaan één word gebruiken zonder variaties of grammaticale kunde. Gewoon één word, wat ook makkelijk te schrijven is. Dyslexie of dyslectie is alle bij niet te doen. Kom van de wal in de sloot zo. Waarom noemen we het niet, Schrijf niet. Gewoon één woord aan elkaar. En het klinkt bijna het zelfde toch.

 

Alle rechten voorbehouden
©2019 Stanley ter Haar

Leave A Comment