Achter elk gezicht zit een verhaal Stanley ter haar Straatadvocaat Leeuwarden Mensenrechten

Achter elk gezicht zit een verhaal

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 175

Achter elk gezicht zit een verhaal
11 Augustus 2022

Dat van mij gaat over strijd, teleurstelling, ontheemding, ontbering. Pijn, verdriet, verlies, onrecht, onmacht en onbegrip. Maar dat is niet het volledige verhaal, wel het makkelijkste om je achter te verstoppen trouwens. Nee mijn verhaal gaat vooral over doorzettingsvermogen, zelfkennis, discipline, empathie, eerlijkheid, behulpzaamheid, liefde, hoop en vertrouwen.

Achter elk gezicht zit een verhaal en het verhaal schrijven we zelf

We schrijven allemaal ons eigen verhaal, op onze eigen manier en dat is goed nieuws. Ondanks gepasseerde hoofdstukken begint elke dag toch met een schone bladzijde. Waar ga jij vandaag van genieten? De vogeltjes in de tuin een wandeling door het bos, of langs het strand? Waarvan krijg jij positieve energie? Misschien muziek maken, tekenen, schilderen of een spelletje doen. Ik vind het heerlijk om in de stad te zijn. Ik groet de mensen die ik zie en geniet van alle lichtjes en geluidjes. Ik vind het, blijkbaar, leuk om te schrijven, piano spelen en foto’s te maken. Maar waar ik eigenlijk het meest van geniet, is het contact met de mensen om mij heen. Want zij zien niet het verhaal achter het gezicht. Maar kennen het gezicht met dit prachtige verhaal.

 

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

One Comment

  1. Baan juni 10, 2023 at 10:47 am - Reply

    Mooi

Leave A Comment