doedoe-mag-blijven-stanley-ter-haar-adoptie-huisdier-hond

Doedoe mag blijven

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 262

Doedoe mag blijven
Stanley ter Haar

2 Mei 2023 / Leeuwarden

Lieve Doedoe,,

Het is officieel; je bent mijn hondje. Net zoals je baasje moest je van ver komen. Man man man, wat heb jij mij het zuur gemaakt aan het begin. Je durfde niet buiten te plassen en poepen, was doodsbang voor alles wat bewoog en soms nog wel. Maar toen je van het winkelcentrum-dak sprong begon ik te twijfelen aan mezelf. Als je dan zo graag weg wil, wie ben ik dan om je tegen te houden?. Elke keer ging ik naar je op zoek en vond je ook terug. Bij de dierenambulance ben je inmiddels bekend als je weer eens was ontsnapt, Het was gewoon de aard van het beestje.

Inmiddels kan je van de riem en loop je lekker met mij mee. Je eet goed, drinkt goed en krijgt meer en meer zelf vertrouwen. Gefeliciteerd met je nieuwe huisje, ik hoop dat je gelukkig wordt en bent en heel oud word. We komen er wel.

Ps. Weet iemand een goede kapper voor Doedoe, omgeving Leeuwarden. Ik vraag dit voor een vriendin met behoorlijk wat haar.

doedoe-mag-blijven-stanley-ter-haar
Doedoe mag blijven

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

3 Comments

  1. LaSelve Caranay juni 4, 2023 at 1:03 pm - Reply

    Ahww doediii niet zo bang jij he

  2. Irène juni 4, 2023 at 3:17 pm - Reply

    Wat een schatje en heel mooi verhaal. DOEDOE heel veel plezier en gaat je goed. Jullie hebben allebei doorzettingsvermogen. Ga zo door. ❤️

  3. Ria Kerzaan juni 16, 2023 at 4:17 pm - Reply

    Lieve Doedoe en super lieve Stanley forever in my heart 👍🏼👌🏼🌞😊❤️

Leave A Comment