Stanley ter Haar Blogberichten 2022
www.Stanleyterhaar.nl 

Stanley’s Blogberichten 2022

Beroemd en berucht, geliefd en gehaat. 2022 was het jaar waarin ik leerde dat niet alle mensen die roepen het te begrijpen het ook daadwerkelijk snappen. Mensen die zeggen te staan voor waarheid, leven in hun eigen leugens en die het hardste schreeuwen vrijheid, zou ik persoonlijk nog opsluiten. Je snapt het pas als je het ziet, ik heb het gezien, maar snap er nog steeds niks van. 2022

Een jaar vol uitdagingen, verrassingen, teleurstellingen en hoop en overwinning. Een jaar waarin ik veel heb geleerd over mezelf, over anderen en over de wereld. Een jaar waarin ik heb ontdekt wie mijn echte vrienden zijn, wie mijn vijanden zijn en wie er ergens tussenin zitten. Een jaar waarin ik heb gestreden voor mijn idealen, voor mijn passies en voor mijn dromen.

De meest recente berichten vind je hier.

2022 een heftig jaar

2022 was een een heftig jaar. Ik stond vol in het leven maar ook in de picture. Het was enorm lastig mijn weg hier in te zoeken. Net als in het jaar 2021 werd ik nog regelmatig gevraagd voor Podcast, gastspreker, straatadvocaat en ga zo maar door. 2022 was ook het jaar dat mijn relatie klapte en ik de conclusie trok eerst maar eens te focussen op mij zelf. Ik heb in deze periode heel veel geschreven.

Lockdown memories

2020 was voor ons allemaal een dynamisch jaar. Er veranderde veel ook voor mij persoonlijk. Het is eigenlijk niet met een pen te beschrijven hoeveel ik heb mogen leren en beleven. Nog steeds leer en beleef ik veel. Deze ervaringen vind ik waardevol. Ik heb altijd de behoefte gehad mijn verhalen te vertellen en het op te schrijven. Wat mij altijd tegen heeft gehouden was dat ik veel schrijffouten maak, maar dit gaat mij er niet langer van weerhouden om toch mijn verhalen op te schrijven en ze te delen. In de mini serie Stanley ter Haar terugblik 2020/2022 vliegen we een stukje terug in de tijd. We bekijken de eerste corona demonstraties in Nederland georganiseerd door viruswaarheid. We bewegen ons zelf in het politiek bestek met lijst 30 en volgen verschillende opstand groepen zoals het ABC, In vrijheid voor vrijheid, Friesland land in opstand.

Het liedje

Ook schreef ik mijn eerste liedje. De song had niet zoveel te maken met het thema vrijheid, maar des temeer met mij zelf. Muziek is voor mijn dan ook persoonlijk. Ik reflecteren open op mij zelf en de situatie om mij heen. Daarom zou ik niet snel wat uitbrengen of echt iets met muziek gaan doen. Ik gebruik het als tool en uitlaatklep. Zelfde geld voor piano en gitaar.

Mijn eerste liedje

Fotolijst 2022

De website

Het afgelopen jaar ben ik ook druk geweest met het ontwikkelen van mijn eigen website. Een website bouwen lijkt makkelijker gezegd dan gedaan, helemaal die van jezelf. Ik ben er ook best wel een beetje trots op. De website is een combinatie van een persoonlijke blog en portfolio. Er zullen gegarandeerd schrijffouten te vinden zijn, maar perfectie was nooit het doel. Sterker nog remt het je in je creatieve proces.

Terugblik

Ik hoop dat jullie de mini serie Stanley ter Haar terugblik 2020/2022 leuk vinden. Het gaat natuurlijk niet alleen maar over mij, maar eigenlijk een beetje over ons allemaal. De periode 2020/2022 zal ik persoonlijk niet snel vergeten, samen met een heleboel andere mensen. Ik heb verschrikkelijk veel geleerd, beleeft gevoeld en ervaren.

Kunst uit Haïti

Best een bijzonder momentje, kunst uit Haïti. effe wat anders dan rembrand. De schilderijen zijn gemaakt door een Haïtiaanse kunstenaar die tijdelijk in Duitsland woont. Ik hoop hier later nog wat meer over te vertellen en de man te kunnen bezoeken. Wat het voor mij bijzonder maakt, is dat ik mij nooit verdiept heb in Haïtiaanse kunst. Het is eigenlijk voor het eerst dat ik zoiets in handen heb, het maakt wel indruk want het komt dichtbij. Ik vind de schilderijen echt heel mooi en wat knap als je zo kan tekenen of schilderen.

Stichting Open Mind reizende expositie stanley ter haar kind van

Op bezoek bij Limor

Even op bezoek bij mijn oude werkgever LIMOR. Ik werd uitgenodigd om een presentatie te geven rondom het thema herstel. Het is geweldig om weer even terug te zijn geweest en mij te omringen met mensen die een hart hebben voor de zorgen van anderen.

contact stanley ter haar straatadvocaat

Elke Maandag tot en met vrijdag van 09:00 t/m 17:00

Waarmee kan ik u van dienst zijn?