Dankbaar

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 156

Dankbaar
Komt tijd komt raad
Stanley ter Haar

15 Nov 2022/ Leeuwarden

Dankbaar Wat heb ik weer een reis gemaakt en wat is het heerlijk om weer terug te zijn bij mijzelf. Rust reinheid en regelmaat, daar doe ik het goed op. Wat is het fijn om te omringd te zijn door mensen die echt om mij geven en mij vertrouwen. Wat is het heerlijk om op te mogen staan in harmonie met jezelf en je omgeving en wat fijn om het werk te mogen doen wat mij gelukkig maakt.

Wat ben ik dankbaar voor mijn eigen leven en mijn zoon. Dankbaar dat het hem goed gaat dat die naar de HAVO gaat. Ik ben dankbaar dat ik niet in een situatie zit waarin ik me steeds druk te hoeft te maken om geld, stroom, water, eten drinken Etc. Dankbaar dat ik er kan zijn voor anderen, dit ook doe, maar nooit meer ten koste van mijzelf. (Lessen)

Dankbaar.
Het leven brengt je waar je moet zijn.

Het leven brengt je waar je moet zijn, zo krijg je bepaalde lessen en aan jou de keuze om hiervan te leren. Of niet. Wie me lief heeft, heeft mij lief. Wie mij niet liefheeft heb ik alsnog lief, maar er zijn wel grenzen. Ik kan vergeven maar zal niet vergeten.

Ik ben mijzelf. Ik laat mijn persoonlijkheid niet vormen door gebeurtenissen uit het verleden of een gebrek aan eigen inzicht of dat van een ander. Ik leef en ben het hoofdpersonage in mijn eigen leven en schrijf mijn eigen verhaal. Ik ben niet bang en weet als geen ander wie ik wel of niet ben. Ik verkoop niet mijn lichaam en al helemaal niet mijn ziel. what you see is what you get. Ik heb geen leugens, listen of bedrog nodig om mijn eigen straatje schoon te vegen en ik neem verantwoordelijkheid voor mijzelf. Wie wind zaait zal storm oogsten en wie het licht niet kan verdragen vertoeft in het donker. Het is heel eigenlijk heel simpel. Hoe meer keuze je maakt, hoe beter je er in word. Of niet. Wat ik wel zeker weet is, wanneer je dezelfde keuzes blijft maken, de uitkomst ook hetzelfde zal zijn. dit werkt bij iedereen zo. En als je maar blijft wijzen naar anderen, verandert er niks voor je zelf.

 

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

Leave A Comment