Terug in Rotterdam Stanley ter Haar Straatadvocaat Leeuwarden Fanshop jpg

Stad Rotterdam

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 171

Stad Rotterdam Stanley ter Haar
Niet lullen maar poetsen

6 Augustus 2022 / Rotterdam

Ik was 16 jaar toen ik voor het eerst in Rotterdam stad kwam. Ik zou dit moment nooit meer vergeten. Om te beginnen had ik nog nooit zoveel verschillende culturen en mensen bij elkaar gezien en zij tegen iedereen hallo. Dit had ik geleerd, maar vond men in de stad wat vreemd

Niet lullen maar poetsen

Zo kwam ik naar Rotterdam niet om te lullen, maar om te poetsen. Ik werkte op verschillende schepen en in de havens, zo kreeg ik al snel de bijnaam Calimero. In het begin moest ik er wel erg aan wennen, de duidelijke groffe taal van de rotterdammers en vroeg me wel eens af of ze me wel aardig vonden. Maar eenmaal in het hart bij een Rotterdammer is ook niet uit het oog. Zo namen ze mij mee naar mijn eerste voetbalwedstrijd Feyenoord – ajaxamsterdam.

Ik was onder de indruk van de sfeer in het stadion, de passie en de trots van de fans. Ik zag hoe Feyenoord won met 3-0 en hoe de hele stad feestvierde. Ik voelde me meteen thuis in deze stad die sterker door strijd is geworden. Ik leerde ook over de geschiedenis van Rotterdam, hoe het werd gebombardeerd in 1940 en hoe het zich daarna heeft herbouwd met moderne architectuur en innovatie .

Rotterdam is een stad die me heeft verrast en geïnspireerd. Het is een stad die leeft, werkt en geniet. Het is een stad die ik in mijn hart gesloten heb. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik over deze prachtige plek aan de Maas.

Stad Rotterdam Stanley ter Haar

stanley ter Haar straatadvocaat adoptie Rotterdam

 

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

Leave A Comment