Stanley ter Haar TV uit verstand aan

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 210

Stanley ter Haar TV uit verstand aan
Stanley ter Haar

10-Maart-2023 / Leeuwarden

(Moraal van het verhaal) Links recht, kapitalisme of communisme.  Het zijn allemaal vleugels aan de zelfde vogel. TV uit verstand aan. We zijn wakker toch, daarom doorzien we dit spel toch ? Ik zie ik overal weer berichten waarin mensen partij kiezen, we kunnen geen partij kiezen want wie kiezen voor ons zelf en daarmee voor elkaar. Ook ben ik verbaasd over bepaalde theorieën die weer de kop op steken, het maakt het niet uit of iets wel of niet geregisseerd is. Ben jij ziek, wens ik je beterschap. Heb jij te maken met een andere nare situatie wens ik je het beste. Zit jij in een oorlog ben je de lul. Waar het probleem vandaan komt of  het een complot is of niet, is irrelevant voor de mensen die te maken hebben met het desbetreffende problemen. Of het nu gaat over ziekte of oorlog. We willen alleen een oplossing en verder met ons leven.

Inlevingsvermogen

Stanley-ter-Haar-tv-uit-verstand-aan-straatadvocaat- mensenrechten-de- waarheid

 

Wat ik soms mis in de wereld om mij heen is een stukje inlevingsvermogen. En een oordeel achter de  TV is zo gemaakt. Wij als Nederlanders weten als geen ander dat de overheid bepaalt. Wanner jij het niet eens bent met een bepaalde wet of besluit van deze overheid kan je op de kop gaan staan, maar er veranderd niks. Dit zelfde geld voor burgers uit andere landen.

Solidariteit/Loyaliteit

Ik mis een stukje solidariteit. Een word dat steeds vaker gebruikt word, maar waarvan ik mij afvraag of het mensen echt duidelijk is wat solidariteit betekent. Loyaliteit is een bekende begrip, toch verschillen solidariteit en loyaliteit niet zo heel veel van elkaar.

Stanley ter Haar TV uit verstand aan .Ik vind dat wij als burgers ons zelf te veel laten uitspelen. Hokje vakjes functies, wet en regelgeving. Het lijkt erop dat veel van de structuren in de maatschappij er voor zorgen dat we verder van onszelf en de mensen om ons heen af komen te staan, voor mij is dit ontoelaatbaar. Het maakt niet uit wie je bent of welke kleur je hebt, je bent een blijft een mens.

 

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

Leave A Comment