Stanley ter Haar Ik schrijf over mijn leven

Stanley ter Haar Ik schrijf over mijn leven

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 145

Stanley ter Haar Ik schrijf over mijn leven
Stanley ter Haar

24 Augustus 2022

Hoewel een heleboel mensen met plezier lezen wat ik schrijf en mij stimuleren het te blijven doen, zijn niet altijd alle reacties altijd positief. Waarom zet jij je hele leven op sociale media Stanley. Voor hun is dit een vraag voor mij een weet. Het is niet zo dat ik altijd makkelijk overal over praat of op mijn Facebook tijdlijn knal, integendeel. Ik ben mezelf er heel erg van bewust dat ik mezelf kwetsbaar opstel en krijg zo nu en dan ook flink de deksel op de neus. Je doet het vast voor aandacht of wil zielig gevonden worden, of de teksten die je hebt geschreven worden totaal door anderen uit zijn verband getrokken. Soms plaatsen mensen rot reacties, of schelden me soms uit.

Ik schrijf over mijn leven

In de hoop dat een ander zich herkent in de verhalen en zich minder alleen voelt of gesteund. Ik schrijf over mijn leven om soms zaken voor mijzelf op een rij te zetten en het van me af te schrijven. Ik stop hier ook niet mee, ik vind het leuk om te doen en kan mijn ei erin kwijt.

Mensen mogen mij voor gek verklaren of een loopje nemen met de inhoud die ik geschreven heb. Maar dit weegt niet op tegen het feit dat er heel veel mensen zijn die het fijn vinden om mijn verhalen te lezen en er ook wat aan hebben. Inderdaad ik heb mij niet gezien en niet gehoord gevoeld in een wereld als deze, maar daar schaam ik mij niet voor. Weetje wat iets is om je voor te schamen. Leven achter een masker, ego of in een grote leugen. Ik heb niks te verbergen, maak fouten en doe dingen goed, ik val en sta op. Mijn kwetsbaarheid is mijn kracht en liefde de waarheid. Maar of je nu wel of niet gezien of gehoord hoort wordt, dat is heel wat anders dan worden begrepen.

 

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

Stanley ter Haar quote

No matter how good person you are you’re always bad in someone’s story.

Leave A Comment