Stanley ter Haar Hubert Augenstein 4

Stanley ter Haar Hubert Augenstein

Last Updated: juni 12, 2023By Views: 156

Stanley ter Haar Hubert Augenstein
Een bijzonder verhaal

12 September 2022

Regelmatig moet ik nog terug denken aan een heel bijzonder verhaal en een bijzondere ontmoeting. Op 22 juli 2015. Een 81 jaar ouden man, had besloten zijn laatste kilometers te lopen, om zijn zoon in Emmeloord op te zoeken. De oude vriendelijke man met de naam Hubert Augenstein, geboren in Duitsland en woonde in Schwarzwald . Vertelde trots dat die een reis van 700 kilometer achter zich had en dit eigenlijk de laatste lootjes waren. Hij was dagen geleden vertrokken en vast besloten de reis succesvol af te ronden.

Stanley ter Haar Hubert Augenstein1

Hubert Augenstein vertelde dat hij op 56 jarige leeftijd darmkanker kreeg. Hij keer de  dood in de ogen, maar hij overwon zijn ziekte en mocht leven. Maar niet eeuwig daar was hij zich van bewust. “Ik wil nog Eén reis maken ook al weet ik dat het mijn laste is”  Ik wist niet hoe snel ik de keuken een maaltijd voor deze held moest klaar maken. hij kreeg een heerlijk omelet met van alles en nog wat. Ik luisterde met gespitste oren naar de interessante verhalen van deze man. hij bedankt mij vriendelijk ik zij dit moet je niet vergeten Stanley

im kopf dreht sich alles

Hij vertrok op de zelfde manier als dat die was aangekomen, ik bleef achter in totaal ongeloof 81 jaar 700 kilometer ongelofelijk. Een gevoel  van  dankbaarheid kwam over mij heen. Ik was blij  dat ik een onderdeel mocht zijn van zijn laatste reis.  De bijzondere ontmoeting is inmiddels 7 jaar geleden maar vergeten zal ik nooit.

 

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

Leave A Comment