De liefde voor jezelf Stanley ter Haar Valentijn Haiti Adoptie blog

De liefde voor jezelf

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 276

De liefde voor jezelf
Jij staat centraal in jou leven.

17 Juni 2022 / Leeuwarden

2022 staat voor mij nog steeds in het teken van zelfliefde. (Jij staat centraal in jou leven) Na een jarenlange roofbouw op mijn lijf, ongezond eten en nog ongezondere relaties. Merkte ik hoe onzeker en destructief ik bezig was. Ik worstelde nog steeds tussen twee culturen en schaamde mij voor mijn verleden. Het viel mij op dat ik veel praat maar eigenlijk weinig durf te zeggen. Ook hebben mensen er een handje van informatie tegen je te gebruiken. Dit zegt natuurlijk meer over iemand anders , dan de persoon die zichzelf open en eerlijk opstelt. 

Ik omarmde het kleine kind

Ik keek in de spiegel en zij tegen mezelf “Je bent een mooie man en je doet het hartstikke goed”. Ik omarmde het kleine kind en zij alles komt goed schatje. Nog sneller als meer zuurstof in de longen bij stoppen met roken, ervaarde ik liefde voor mijzelf. Een foto als deze zou ik normaal nooit plaatsen, maar gezien ik met ziel en zaligheid mijn verhalen en processen op Facebook zet. Is het tijd voor de naakte waarheid.

Ik hou van me zelf Happy Valentijn allemaal

De grootse liefde in je leven ben je zelf en als je met die zelf een relatie hebt is geluk gegarandeerd.

 

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

Leave A Comment