Of je worst lust

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 163

Of je worst lust Stanley ter Haar

9 Dec 2022 / Wolvega De afgelopen periode heb ik niet alleen mijn eigen Friese drogeworst morgen ontwikkelen maar ik heb ook kennis mogen maken met de gehele keten eromheen. Zoals bijvoorbeeld Distributie, Transport en Logistiek. De worstjes mogen wel als warme broodjes over de toonbank gaan maar wat er allemaal bij komt kijken is meer dan ik nooit had verwacht. Er zijn mensen die er moeite mee hebben dat het gaat over vlees, en vlees gaat over dode dieren, hier ben ik mij van bewust. Ergens voel ik mij ook schuldig en denk, aaaawww  arme biggetjes, kipjes en koetjes. Het gekke is dat ik in de supermarkt dit schuldgevoel niet heb. En nu met mijn neus op de feiten word gedrukt. Dus ik draai deze materie om. Door deze ervaring ben ik mij juist bewuster van de vleesindustrie. Ik snap dat melk niet uit een pakje komt en een karbonade niet uit de vriezer. Geniet van wat je eet. En wat je eet is jouw eigen keuze. Wat een ander eet ook trouwens. Dring elkaar niet iets op. Toch mogen we er wel bij stil staan dat vlees geen plastic is en ook niet in China wordt gemaakt. Het zijn onze eigen dieren die we houden, verzorgen, voeden maar ook eten. Ik vind vlees heerlijk, maar snap ook heel goed dat er mensen zijn die denken. HELL NO. Iedereen in zijn eigen waarde en laat elkaar daarin.

Alle rechten voorbehouden © 2019 Stanley ter Haar

Leave A Comment