Vrienden voor het leven

Last Updated: december 21, 2023By Views: 208

Vrienden voor het leven / Stanley ter Haar reisverslag Barcelona Wenen

26-04-2023 / Nederland

Hey jongens. Mag ik jullie uit de grond van mijn hart bedanken voor dit prachtige verjaardagscadeau en deze fantastische reis. Wie onderweg is beleeft, ervaart. Leuke dingen, maar ook minder leuke. Zo hadden we onze spulletjes netjes in de kluis gedaan in Barcelona, maar ik had de locatie niet opgeslagen 😅 het lukte ons niet om voor sluitingstijd het pand terug te vinden, wat er in resulteerde dat we echt helemaal zonder spullen zaten. De meiden zeiden “jongen maak je niet te druk probeer gewoon te genieten”, en zo kwamen we uit op Lloret de Mar, waar we een geweldige tijd hebben gehad. De anderen hadden hun vlucht gemist naar Wenen en de 2e bijna ook whahaha.

De hoogtepunten voor mij waren de nacht in Barcelona, waar we echt een ghetto opzochten om het nachtleven mee te maken. Niet in de clubs, maar op straat. Ook het rondrijden in een cabrio door Wenen was super gaaf. Iedereen wist wel wat ergens over te vertellen, dus op elke plaats was er een gids. We hebben elkaar ook nog beter leren kennen, gestoeid, gelachen. Maar ook in de wc lucht van de ander gezeten. Ja, sorry dat ik dit bespreekbaar maak. Maar die jongens kunnen stinken! En snurken. Een van de jongens had gisteren het idee om lekker buiten op het balkon te slapen, ik weet zeker dat Wenen heeft gehoord dat je sliep. 

Tom was verantwoordelijk voor de organisatie. Soms dacht ik, ik doe je wat whaha. Maar eindstand komt het allemaal goed. En wanner ik iets tegen kwam, kwam ik eigenlijk mezelf tegen. Mijn onzekerheden, zorgen over de dag van morgen en nog veel meer. Je kan niet alles in het leven plannen en het loopt nooit zoals je denkt. Maar als je dit kan accepteren is er in de meeste situaties vrij weinig aan de hand.

Nogmaals jongens en meiden ❤️ Heel erg bedankt

One Comment

  1. Ursula juni 26, 2023 at 7:16 pm - Reply

    Mooi foto van de vrinden en jouw

Leave A Comment