Vrienden voor het leven

Last Updated: juni 26, 2023By Views: 116

Vrienden voor het leven / Stanley ter Haar reisverslag Barcalona Wenen

26-04-2023 / Nederland

Hey jongens. Mag ik jullie uit de grond bedanken voor dit prachtige verjaardagscadeau en deze fantastische reis. Wie onderweg is beleeft, ervaart. Leuke dingen, maar ook minder leuk. Zo hadden we onze spulletjes netje in de kluis gedaan in barcalona, maar ik had de locatie niet opgeslagen 😅 het lukte ons niet om voor sluitingstijd het pand terug te vinden, wat er in resulteerde dat we echt helemaal zonder spullen zaten. De meiden zijnden, jongen maak je niet te druk probeer gewoon te genieten en zo kwamen we uit op lorete de Mar. Waar we een geweldige tijd hebben gehad. De anderen hadden hun vlucht gemis naar wenen 🤣🤣 en de 2e bijna ook whahaha.

De hoogte punten voor mij waren de nacht in Barcelona, waar we echt een getto opzochten om het nacht leven mee te maken. Niet de clubs, maar de straat. Ook het rondrijden in een cabrio door Wenen was super super gaaf. Iedereen wist wel wat ergens over te vertellen, dus op elke plaats was er een gids. We hebben elkaar ook nog beter leren kennen, gestoeid, gelachen. Maar ook in de wc lucht van de ander gezeten. Jhaa sorry dat ik dit bespreekbaar maak. Maar die jongens kunnen stinken wauwww en snurken. Een van de jongens had gisteren het idee om lekker buiten op het balkon te slapen, ik weet zeker wenen heeft gehoord dat je sliep. 😂😂

Tom was verantwoordelijk voor de organisatie 🤣 soms dacht ik, ik doe je wat whaha. Maar eindstand komt het allemaal goed. En wanner ik iets tegen kwam, kwam ik eigenlijk me zelf tegen. Mijn onzekerheid, zorgen over de dag van morgen en nog veel meer. Je kan niet alles un het leven plannen en het loopt nooit zoals je denkt. Maar als je dit kan accepteren is er in de meeste situatie vrij weinig aan de hand.

Nogmaals jongenen en meiden ❤️ Heel erg bedankt

Leave A Comment