Stanley ter Haar Straatadvocaat afscheid Den Haag

Stanley ter Haar Straatadvocaat afscheid Den Haag

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 212

Stanley ter Haar Straatadvocaat afscheid Den Haag
Stanley ter Haar Straatadvocaat

15 Juni 2022 / Den Haag

Hier is het allemaal begonnen en hier mag ik het achter mij laten. Gisteren ben ik afgereisd naar Den Haag om op een symbolische manier een bijzondere periode in mijn leven af te sluiten. Het jaar 2020 was volgens sommigen het jaar dat ‘zogenaamd’ allemaal ten onder zouden gaan aan een verschrikkelijke ziekte. Samen met een handjevol andere Nederlanders had ik direct door dat er iets niets klopte aan dit verhaal.

Stanley ter Haar Straatadvocaat afscheid Den Haag

We besloten de handen ineen te slaan en organiseerden we één van de invloedrijkste demonstraties van eeuw. Het was op 21 juni. Meer en meer werd het duidelijk dat wereld misleid werd en er andere belangen speelden dan onze gezondheid.

Er volgden verschillende demonstraties waarbij ik vaak op het podium stond om de strijders van deze tijd aan te kondigen. Dames en heren, het was me een grote eer. Naarmate de tijd verstreek begon de beweging te groeien van een paar honderd in het begin naar 10.000. Deze grote menigte was laatst in Rotterdam. Het is ons gelukt, Nederland is ontwaakt. En wie het nu nog niet snapt, kan, wil of gaat het wellicht ook niet begrijpen, laat staan snappen. Probeer het dan los te laten.

De vrijheid van demonstratie valt onder het recht op vrijheid van meningsuiting en het recht op vereniging en vergadering.

De onrust 

Ik ben inmiddels langer dan een jaar niet meer op een demonstratie geweest. Dit kwam niet vanzelf, meer uit mijn tenen, maar ik begreep hierdoor dat mijn verleden en het constant opzoeken van bepaalde trauma’s die ik met me meedraag er voor zou zorgen dat ik uit balans zou raken. Helaas gebeurde dit ook. Na de demonstratie van 21 juni 2020 kreeg ik een hele politiemacht over de vloer en dat niet in de positieve wijze. Uit schrik hield ik mij dus niet rustig. Ook werd mijn zoon en zijn moeder erbij betrokken. Dit zorgde voor veel onrust in de familie. Het was zelfs zo dat ik mijn zoon niet meer bij me durfde te laten logeren omdat er steeds politie aan de deur kwam of rondreed.

Wat ook voor veel onrust heeft gezorgd zijn de strubbelingen onderling. Want wat heeft het ons nu eigenlijk gebracht? Voornamelijk teleurstellingen, onbegrip en verdriet. Hier mogen en moeten we echt in groeien, want samenwerken gaat ons niet altijd even gemakkelijk af. Het betekent zeker niet dat ik op de bank ga zitten en het ga NOS kijken, integendeel. Het afgelopen jaar heb ik met mijn oud-collega’s en vrienden gewerkt aan verschillende maatschappelijke programma’s. Hier zal ik late meer over vertellen.

Ook ondersteun ik de beweging met het bouwen van een website, geef ik advies en heb zoals altijd een luisterend oor. Ik wil iedereen bedanken voor de bijzondere tijd en nee, het is geen afscheid. Het enige is dat ik niet meer zal demonsteren. Ik geloof dat we hetgeen moeten doen wat bij ons past en goed voelt.

Criminele organisaties

Ook werd  ik door de politie verdacht van bizarre zaken. Betrokkenheid Criminele organisaties, iets met voetbalclubs. Het sloeg kant nog wal. Ik heb mij nooit laten weerhouden om op te komen voor mij rechten, helemaal toen niet !!! De eerste keer koffie drinken op het  Museumplein  13 januari 2020 werd me ook niet in dank afgenomen. Ook deze keer hadden de  autoriteiten het op mij gemunt. De reden hiervoor was,  ik liep met mijn roeptoeter vrolijk met de jongens en meiden door de straten van Amsterdam. Wij zijn Nederland,  het was zo mooi ik zal het nooit meer vergeten. Om een nu al lang verhaal toch kort proberen te houden. Demonstreren komt met een prijs en er staat nog een prijs op mijn hoofd. Lopende zaken, boetes, taakstraf en meer van dat soort zaken. Dit wil ik eerst oplossen.

In 2020 stonden we alleen, ik stond er ook en zou het zo weer overdoen. Dit jaar, 2022, is het begin van het einde. Niet van mij of jou, noch de beweging. Het is het einde van de leugen.

Stanley ter Haar Straatadvocaat afscheid Den Haag: Ik heb gezien dat wij niet meer alleen zijn. We vechten nu samen, als één volk. De beweging zal alleen maar groeien. De firma list leugen en bedrog zal meer en meer zijn ware aard laten zien. We zullen moeten knokken, knokken voor ons zelf en onze rechten. Wij zullen ook winnen, we hebben de waarheid aan onze zijde. Toch, met pijn in mijn hart stopt het hier voor mij. Ik heb nog nooit in mijn leven zo gestreden als samen met jullie. En dat voor hetgeen waarin wij geloven en ik ben ervan overtuigd dat anderen met (een) nieuwe energie het zullen afmaken.

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar 

Leave A Comment