Op bezoek bij LIMOR

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 203

Op bezoek bij LIMOR
Stanley ter Haar, LIMOR

14 nov 2022 / Leeuwarden

Vandaag was ik weer even op bezoek bij mijn oude werkgever LIMOR. LIMOR is de Landelijke Instelling voor Maatschappelijke Ondersteuning en Rehabilitatie. Ze bieden hulp aan mensen die diep in de problemen zijn geraakt en nergens anders terecht kunnen, zoals dak- en thuislozen, verslaafden, ex-gedetineerden en mensen met schulden .Zelf ook ooit gebruik gemaakt van hun diensten en ik ben hen erg dankbaar voor hun steun.

Ik werd uitgenodigd om een presentatie te geven rondom het thema herstel. Ik heb mijn eigen verhaal gedeeld met de medewerkers van LIMOR. Hoe ik van een van de straat weer een zelfstandige burger ben geworden. Hoe mijn schulden werden afgelost, mijn huis heb ingericht en werk heb gevonden heb wat ik leuk vind. contact is ontstaan tussen mij en de familie . Dat het leven weer genieten is.

Op mijn website: staan wel verhalen waar ik meer over mijn achtergrond vertel. Het is een eerlijk en rauw verslag van mijn worsteling met de overheid, straat, eenzaamheid en depressie. Maar ook een verhaal van hoop, kracht, doorzettingsvermogen en liefde.

Het is geweldig om weer even terug te zijn bij LIMOR en mij te omringen met mensen die een hart hebben voor de zorgen van anderen. Jongens en meiden die zichzelf willen ontwikkelen en bereid zijn kritisch naar binnen te kijken. Zij proberen het beste uit zichzelf en hun omgeving te halen, misschien zelfs ten koste van zichzelf. Waar andere hulpverleners en organisaties afhaken, staat LIMOR er wel, nog steeds. Ook voor mij en ik voor hen.

 

 

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

Leave A Comment