roadtrip-2-leeuwarden-wales-reading-stanley-ter-haar-hans-westerhof

Roadtrip 2 Leeuwarden – Wales Reading

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 216
Roadtrip 2 Leeuwarden – Wales Reading Stanley ter Haar, Hans Westerhof 3 Jan 2023 / Reading Na een reis van 2500 kilometer door weer en wind zijn we aangekomen in Reading. We zijn inmiddels 5 dagen onderweg en nu is het even tijd voor wat rust en luxe. Een roadtrip is niet een standaard vakantie, je boekt ergens een hotel en rondom het resort vertoef je wat. Een roadtrip is een reis, met jezelf maar ook in jezelf. De bestemming is niet het doel !!! Door even uit je vertrouwde situaties te zijn maak je een oprechte verbinding met jezelf. Ik wel teminste. Hoe is het afgelopen jaar gegaan, wat is er allemaal gebeurd. Wat ging goed en waaruit mag ik mijn lessen trekken. Weetje, ik ben misschien wel de grootste bofkont die er is. Dat ik nog leef is een wonder ((Adoptie)). Mijn jeugd was heel heel naar. Maar wat heb ik een prachtig en respectabel leven opgebouwd. Ik ben echt echt, heeel heeeeel blij met iedereen in mijn leven. Of dit nu online is of in het echt. Ik ben ook blij dat sommige mensen niet meer in mijn leven zijn ook al is afscheid nemen niet altijd gemakkelijk. Ik ben ook blij met de herstelde band met mijn moeder, eigenlijk was ik altijd een mama-kindje. Ook het accepteren van mijn bonus-vader pakt goed uit, 20 jaar verder. Jhaaa mensen, het leven… uitdagend, spannend, mooi, maar het kan ook pijnlijk zijn. Onrecht, onmacht, gevaar. Ik blijf erbij; het leven is hetzelfde als een boek. Verschillende hoofdstukken en verhalen. Alleen jij blijft de schrijver van je eigen verhaal. 2023 Wales. Dit vergeet ik nooit meer. Alle rechten voorbehouden © 2019 Stanley ter Haar

Leave A Comment