Nu is het oorlog Stanley ter Haar Straatadvocaat

Nu is het oorlog

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 165

Nu is het oorlog
Stanley ter Haar

1 Maart 2023 / Leeuwarden 

Nu is het oorlog  Dat wij ons als mensen weer in een oorlog laten slepen vind ik echt onvoorstelbaar.

Of je bent voor of je bent tegen. Nou ik ben tegen, ik ben tegen elke oorlog en hoef, ga en wil daarin ook geen partij te kiezen. Ga ik ook niet doen, nooit. In complete verbijstering hoor en zie ik dat mensen de politiek nog steeds als een oplossing zien voor een oorlog. Ik vind dit heel interessant want mensen hebben nooit oorlog maar de regeringen van landen wel. Met elkaar onder elkaar, of tegen het volk. Kies mij, stem op mij, ik ga de wereld veranderen. Het is gewoon om te lachen en huilen tegelijk.

Het blijft me verbazen hoe wij als mens nooit eensgezind zijn, behalve in een oorlog. Dan zijn we bereid ons leven te geven. Waarom eigenlijk ?? Wat is de meerwaarde van het verliezen van onze kinderen, onze ouders, familie, huis en haard. Ik vraag mij af wanneer we gaan begrijpen dat niemand een oorlog kan of gaat winnen, iedereen verliest iedereen altijd. De dreigende situaties en onrust op wereldniveau is niks nieuws. Eerder stonden wij lijnrecht tegen over elkaar en dachten we dat oorlog de oplossing was. 1e wereldoorlog 2e wereldoorlog en nu, komt er een 3e ? Goede idee. Ik denk dat de 3e wereld oorlog wel een de korst durende oorlog ooit zou gaan kunnen worden aangezien iedereen voldoende nucleaire wapens heeft om de gehele mensheid 10 keer op te blazen. Als we net zoveel geïnvesteerd hadden in de ontwikkeling van de rechten van de mens….. wauwwww

Propaganda en complottheorieën

Nu is het oorlog kijk special Stanley ter Haar Straatadvocaat

Propaganda en complottheorieën zijn inmiddels zo geperfectioneerd dat iedereen geïndoctrineerd rondloopt en bijna niet meer om zich heen durft te kijken, te voelen of echt zelf wat te vinden. List, leugen en bedrog voert hoogtij, maar mensen blijven overtuigd van de informatie die ze vinden op internet of voorgeschoteld krijgen op de TV. Begrip voor elkaar hoeft niet meer, die anderen snappen er niks van.

Weetje wat ik mij afvraag hé. Waarom gaan de mensen die graag oorlog willen voeren dat niet lekker met elkaar doen. Waarom moet alles en iedereen in dit geweld gezogen worden. Ik zou sterven voor mijn land en een kogel vangen voor mijn familie. Ik snap nu waar deze opmerkingen vandaan komen. Het is oorlogstaal. Ik zou alles doen voor mijn familie, vrienden en land, maar dat stukje sterven en die kogel is niet noodzakelijk. Het word noodzakelijk, omdat ik de wereld niet kan veranderen, jij ook niet. Maar misschien zouden wij mensen onder elkaar, omdat de politiek kinderachtig is, met elkaar af kunnen spreken dat we het gewoon niet meer doen. Geen wapens, geen bommen, gewoon niet. En iedereen ruimt de bende op in zijn of haar eigen land.

Je denkt natuurlijk “”jhaa Stanley, dat gaat toch nooit gebeuren.” Wees daar maar niet zo zeker van. De mensen die nog over zijn na deze 3e wereldoorlog gaan niet voor een 4e wereldoorlog. Toch ???

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

4 Comments

  1. Ria van der Linde maart 1, 2023 at 5:38 pm - Reply

    Super mooi geschreven en deze mening deel ik helemaal.

  2. Glenda maart 2, 2023 at 8:19 pm - Reply

    Super mooi geschreven.
    Juist daarom, alleen maar angstporno om ons heen. Laat je niet verblinden door angst. Alles zal overgaan, niks is voor altijd en liefde zal alles overwinnen, always.

    Het enigste wat ze kunnen raken is je lichaam, never nooit je ziel.

Leave A Comment