Bentley de Pitbull Gouden mandje Stanley ter Haar Straatadvocaat Drachten

Benteley de Pitbull

Last Updated: december 1, 2023By Views: 108

Benteley de Pitbull.
Stanley ter Haar/ Gouden mandje

13 Jan 2023/Drachten 

Bentley is een lieve hond uit drachten die nu even niet bij zijn eigenaar kan zijn. Zijn baasje heeft problemen en het lukt hem niet goed voor hem zorgen. Daarom is Bentley nu bij mij, in huisje ter Haar. Ik heb hem opgevangen omdat ik niet wil dat hij naar het asiel gaat.Bentely is geen makkelijk hond en heeft heel veel meer gemaakt in de afgelopen periode. Bentely is  heel trouw is aan zijn baasje en wil  baasje dan ook beschermen. Bentley is geen slechte hond, maar heeft  extra liefde en aandacht nodig. Ik ga hem die geven, totdat hij weer terug kan naar zijn eigenaar, of ik een ander huisje voor hem heb gevonden. Ik zie Bentley als een deel van mijn team, net als alle andere dieren die ik help. Het maakt niet uit of ze twee of vier poten hebben, ze verdienen allemaal een kans. Ik hoop dat jullie Bentley ook een warm welkom willen geven.

Benteley de Pitbull.

Dieren verdienen net als mensen respect en zorg, vooral als ze in moeilijke situaties belanden waar ze geen invloed op hebben. Helaas zijn er veel baasjes die hun dieren verwaarlozen of mishandelen, of die door omstandigheden niet meer voor hun dieren kunnen zorgen. Het dier is dan het slachtoffer, en dat vind ik onacceptabel. Daarom heb ik besloten om me in te zetten voor dieren in nood, en om af en toe een hond op te vangen die een nieuw thuis zoekt. Bentley is zo’n hond, en ik ben blij dat ik hem een tweede kans kan geven. Door dit werk leer ik ook veel over mezelf, over mijn grenzen, mijn geduld en mijn liefde voor dieren. Het wel zorgwekkend dat er zo weinig controle is op wie er een dier mag nemen. Ik kom in mijn werk vaak dieren tegen die lijden omdat hun baasjes zelf ook problemen hebben. Ik denk dat er meer voorlichting en preventie nodig is om dit te voorkomen.

 

 

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

Leave A Comment