Welkom op mijn website

Last Updated: december 23, 2023By Views: 780

Welkom op mijn website
Geachte lezer,

Mijn naam is Stanley ter Haar. Ik ben Straatadvocaat, Sociaal Ondernemer en Blogger.

Eigenlijk is vanaf de lock-down mijn leven drastisch veranderd. Door het uitspreken van mijn gedachten en mening kwam ik onder de aandacht van een groot publiek. Ik had de behoefte om mijn belevenissen op te schrijven en mensen mee te nemen in mijn verhaal. Enerzijds is dit gelukt, anderzijds is het niet altijd makkelijk om de juiste toon van een verhaal aan te slaan. Je wilt niemand beledigen, geen partij kiezen, of terecht komen in een media oorlog. Het moet voor iedereen bereikbaar en herkenbaar zijn, maar bovenal moet het een stuk van mijzelf zijn.

2021
De start Stanleyterhaar.nl

In 2021 begon ik met de bouw van de website stanleyterhaar.nl. Het bouwen van de website kostte tijd en er waren veel onderdelen rondom de ontwikkeling van een website die ik nog niet begreep. Beetje bij beetje werd het doel van de website duidelijk. In 2022 begon ik meer en meer verhalen te schrijven over verschillende onderwerpen, tot het moment dat ik in 2023 een bezoekersaantal haalde van 40.000.

Toen ik in 2021 begon met het bouwen van mijn website, was het voornamelijk bedoeld om een beeld te geven van mijn werk als Straatadvocaat. Toch merkte ik al gauw dat de behoefte kwam om niet alleen te vertellen wat een Straatadvocaat wel of niet is, maar vooral de situaties waarin wij mensen proberen te ondersteunen.

Ik merkte al snel dat het bouwen van een website niet zo makkelijk is als ik dacht. Er kwamen veel technische aspecten bij kijken, zoals het kiezen van een domeinnaam, het installeren van een CMS, het ontwerpen van een lay-out, het optimaliseren van de SEO, het beveiligen van de site, enzovoort. Ik moest veel leren, experimenteren, keihard vallen, opstaan. En hier zijn we dan.

2023
Noodlot Stanleyterhaar.nl

In maart 2023 werd de website getroffen door het noodlot. Door technische onwetendheid kreeg ik het voor elkaar mijn website in één keer uit de lucht te halen. Man man man, ik weet het nog precies, ik dacht echt “neeeeee, dit kan niet waar zijn!”

We besloten om drie websites te maken: stanleyterhaar.nl, stanleyterhaar.com en stanleyterhaar.blog. Elk met hun eigen thema en doeleinden:

 1. De eerste website is voor mijn professionele portfolio, waar ik een inkijk geef in mijn werk als straatadvocaat.
 2. De tweede website wordt een soort van database, met allemaal informatie rondom de thema’s Haïti en adoptie.
 3. De derde website is voor persoonlijke verhalen van anderen en mijzelf.

 

 Welkom op mijn website
Studio/Redactie Leeuwarden

welkom-op-mijn-website-stanley-ter-haar-straatadvocaat-mensen-rechten

Websitekaart
Stanleyterhaar.nl

Stanleyterhaar.nl is een van de 3 websites die ik heb gebouwd  Op deze website vind je informatie over de Straatadvocaat en het Project waar ik aan mee heb gewerkt. Je vindt hier ook de verhalen over mijn ervaringen als ervaringsdeskundige bij verschillende organisaties. Organisaties die zich inzetten voor mensenrechten, zorg en welzijn. In Nederland, maar ook internationaal. Op de website schrijf ik samen met andere schrijvers/bloggers over actuele maatschappelijke thema’s, zoals armoede, dakloosheid, vluchtelingenproblematiek, discriminatie, misbruik, mensenrechten en verschillende vormen van wet- en regelgeving. Ik wil met deze website een platform bieden voor dialoog en bewustwording rondom deze onderwerpen.

Websitekaart
Stanleyterhaar.com

Adoptie is een complex en gevoelig onderwerp dat veel vragen en emoties oproept bij alle betrokkenen. Hoe ga je om met je adoptie? Hoe vind je je biologische familie? Hoe verhoud je je tot je adoptieouders? Hoe leer je over jouw cultuur en geschiedenis? Dit zijn slechts enkele van de vragen die ik zelf heb gehad en waar ik nog steeds mee worstel. Op deze website wil ik mijn ervaringen en inzichten met jullie delen, maar ook die van andere geadopteerden en hun families. Ik hoop dat dit kan bijdragen aan meer begrip en steun voor iedereen die met adoptie te maken heeft gehad.

Haïti is een prachtig land met een rijke cultuur en een bewogen geschiedenis. Het is ook een land dat veel problemen kent, zoals armoede, corruptie, natuurrampen en politieke instabiliteit. Deze problemen hebben invloed op de levens van de Haïtianen, maar ook op die van de geadopteerde die daar geboren is. Hoe kun je je verbonden voelen met een land dat zo anders is dan het land waar je opgroeit? Hoe kun je bijdragen aan de ontwikkeling van je geboorteland? Hoe kun je respectvol omgaan met de cultuur en tradities van je voorouders? Op deze website wil ik jullie meer vertellen over Haïti en de uitdagingen waar het land voor staat. Ik wil jullie ook laten zien hoe mooi en divers Haïti is en hoe trots ik ben op mijn afkomst.

Word vervolgd 

Websitekaart
Stanleyterhaar.blog

Deze website functioneert als platform voor het schrijverscollectief. Ik werk samen met andere bloggers/schrijvers die de passie voor het vertellen van verhalen delen. Op deze website gaat het niet om schrijven over actualiteiten of nieuwsberichten, het gaat meer over het schrijven van verhalen an sich. De bezoeker kan zich laten inspireren door prachtige verhalen of zich verrijken met informatie rondom het schrijven.

Ik nodig je van harte uit om een kijkje te nemen op mijn website en je te laten verrassen door de spannende, ontroerende en indrukwekkende verhalen die ik hier heb gedeeld. Mocht je vragen hebben of feedback willen geven, dan kun je altijd contact met me opnemen via het contactformulier of de Whatsapp-knop op de website. Ik stel je interesse zeer op prijs en ik hoop dat je nog eens terugkomt om meer verhalen te ontdekken en te lezen.

Welkom op mijn website

Met vriendelijke groet,

Stanley ter Haar

 

 

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

7 Comments

 1. Sanne mei 31, 2023 at 10:49 pm - Reply

  Geweldig verhaal. Super knap. Wat een doorzettingsvermogen ❤️

 2. LaSelve Caranay juni 4, 2023 at 1:03 pm - Reply

  Mooi verhaal stan 💯❤️

 3. Irène juni 4, 2023 at 3:13 pm - Reply

  Wat een geweldige verhaal jongen. Heel er knap van je en die doorzettingsvermogen ken ik van je. Ga zo door. ❤️💋

 4. […] Alle rechten voorbehouden © 2019 Stanley ter Haar […]

 5. Baan juni 10, 2023 at 10:46 am - Reply

  Geweldig gefeliciteerd

 6. Sproetje juni 12, 2023 at 2:54 pm - Reply

  Mooi verhaal jongen.❤️ blijf zo door gaan

 7. John Van Tamelen februari 21, 2024 at 11:01 am - Reply

  respect voor de volle 100%

Leave A Comment