website-lancering-stanley-ter-haar-straatadvocaat-leeuwarden

Website lancering Stanley ter Haar

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 430

Website lancering Stanley ter Haar
Stanley ter Haar

5 Mei 2023 / Leeuwarden
Lancering https://www.stanleyterhaar.blog/

Hallo lieve lezers, Zoals jullie weten vind ik het super leuk om verhalen te schrijven. Hier begon hier mee op Hyves en stapte later over op Facebook. Ik schreef over van alles en nog wat en ging van 0 lezers tot soms wel 600 of 1000. Ik ben heel erg op zoek geweest naar een juiste manier voor het weergeven van mijn verhalen. Wie ben ik eigenlijk als mens en hoe kan je dit terug laten komen in je manier van schrijven. Ook was ik onzeker omdat ik grammaticaal soms nog wat hinder ondervind. Facebook is natuurlijk niet echt een schrijversplatform maar het heeft me wel veel geleerd.

Maar nu is het eindelijk zover! Op 29 mei, mijn verjaardag, lanceer ik dan ook mijn tweede website. Ik deel hierop niet alleen mijn eigen verhalen maar ook die van anderen. De website wordt erg mooi en ik kan haast niet wachten totdat die online staat. Op de nieuwe website blik ik ook terug op de afgelopen jaren. Er is nogal veel gebeurd, niet alleen in mijn leven hoor maar ook in de wereld. Er was voor mij geen beginnen aan om actueel te publiceren, dit kwam natuurlijk omdat ik in een super dynamische periode van mijn leven zat. Ook durfde ik niet altijd alles te zeggen en kwam de grootste censuur misschien wel uit mijzelf. Maar daarvan genoeg. Het zijn mijn verhalen en die mogen er zijn.

Ik heb veel geleerd, veel gelachen, veel gehuild, veel gereisd en veel geschreven. Ik heb ook veel mensen ontmoet die mij inspireerden, steunden of uitdaagden. Sommigen van hen hebben ook hun verhalen met mij gedeeld, die ik dan weer graag met jullie wil delen.
De website is voor mij dan ook de ruimte hebben en krijgen om mijn eigen kant van bepaalde verhalen te vertellen en dit ga ik ook zeker doen. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik en dat jullie mij blijven volgen op mijn nieuwe avontuur.

website-lancering-stanley-ter-haar-schrijvers

 

 

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

One Comment

  1. baan juni 5, 2023 at 12:08 pm - Reply

    mooi

Leave A Comment