Stanley ter Haar Roddels en Demonstraties

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 235

Stanley ter Haar Roddels en Demonstraties

We praten allemaal wel eens over een ander en eigenlijk is dit roddelen. Ik doe het ook wel eens. Sterker nog niks is beter dan een sappige verhaal. Maar, maaaaarrrr. In de wereld van de demonstraties,complottheorieën, wij zijn Nederland, liefde en geduld krijgt roddelen toch een hele andere dimensie en dan bedoel ik niet 5d Damen en Heren.

Beschuldigingen

De beschuldigen die over en weer gaan is één van hoofdzaken waarom ik dit wereldje achter mij heb gelaten. Ik heb er gewoon geen tijd voor jo. Laten we even kort terug blikken op een aantal van deze beschuldigen die ik, maar ook anderen naar hun hoofd geslingerd hebben gekregen. Ik zou betrokken zijn bij mensen handel en kinderhandel uit Haïti.  Ik zou meer  weten over de tunnels in Den Haag of waar dan ook. Tunnels waardoor kinderen gesmokkeld worden. Ik zou gecontroleerd oppositie zijn en al jaren banden hebben met hooggeplaatste functionarissen. Ik zou mijn schuldig maken aan het ritueel slachten van baby’s en/of andere satanisch rituelen zoals het drinken van baby bloed. Pedofilie niet te vergeten, deze beschuldig is de favoriet in dit demo wereldje, walgelijk gewoon. Ik zou een oplichter zijn  en alles doen voor geld. Ik zou geen contact meer hebben met mijn kind en deze ook hebben misbruikt.

Stanley ter Haar Roddels en Demonstraties

Stanley ter Haar De roddel het is jou schuld straatadvocaatHet zou ook nog wel eens kunnen zijn dat ik buitenaardse ben, of toch iets te maken heb met de anunakie. Wauwwww. Het is niet dat ik de beschuldigen niet naast mij neer kan leggen, of me druk maak over wat een ander van mij denk of vind of zegt. Ik ben en verdien beter, helemaal na deze inzet. Wat voor mij als paal boven water staat, is dat ik niks te maken wil hebben met mensen die zo over anderen praten, gewoon om ze naar beneden te halen.

Ik wil niet geassocieerd worden, met groepen die anderen beschuldigen van zaken zoals pedofilie, satanisch praktijken en ga zo maar door, zonder enig bewijs. Voor mij staat het gemeenschappelijk doel in dit geval  vrijheid helemaal los van normen en waarden of antisociale karakter van een aantal onder ons. Ook laat ik mijn niet lenen voor andere ideologie dan liefde en vrijheid. Niet door links ook niet door rechts, niet door zwart, niet dor wit gewoon helemaal niet.

Ik geloof in Nederland en in de vrijheid waar wij recht op hebben . jullie voorouders hebben hier voor gevochten, net zo als die van mij. Lees de geschiedenis van Haïti het land waar ik geboren ben. Maar ook de opa’s en de oma’s in Nederland hebben voor vrijheid gevochten en anders wel hun ouders (Verzetshelden)

Wie zich inzet voor onze vrijheid en rechten als mens, maar mee doet aan deze laster en/of ander antisociaal gedraag. snap er niks van. En wie zijn ogen sluit voor de zware problemen binnen deze sub groepen en wat ze elkaar aandoen. Hoeft zich nooit meer wakker te noemen.

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar 

Leave A Comment