Planeet Niburu Stanley ter Haar Marcel Messing

Planeet Niburu 

Last Updated: juni 6, 2023By Views: 334

Planeet Niburu
Astrologisch verhaal

06-06-2023/Leeuwarden

Soms lijken wij mensen te zijn vergeten dat we onderdeel zijn van een heel groot geheel. Het besef komt wanneer ik op een heldere avond naar de sterrenhemel kijk. Zo groot, zo ver weg, het is eigenlijk niet te bevatten. Komen wij mensen daar vandaan, of gaan we er naar dit leven naar toe. Het heelal bevat de informatie, van het begin zal er ooit een einde komen. Het is een interessante vraag, omdat het ons uitdaagt na te denken over wie we zijn, waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. Welke wonderen en mysteries houden het universum nog voor ons verborgen? Wie weet wat voor ontdekkingen we nog zullen doen in de toekomst.

Een interesant verhaal is dat van Marcel Messing. Marcel Messing is een antropoloog, filosoof en auteur die zich al jaren verdiept in deze en andere mysteries. Hij heeft veel onderzoek gedaan naar oude culturen, religies, symbolen en esoterische kennis. Hij heeft ook contact gehad met Tibetaanse lama’s, sjamanen en andere wijzen. Hij is niet bang om controversiële onderwerpen aan te snijden en kritisch te kijken naar de verborgen krachten achter het wereldtoneel.

Planeet Niburu

Een bijzonder astrologisch verhaal vind ik het verhaal wat Marcel Messing vertelt in zijn interview worden wij wakker. Het vertelt een verhaal van de summarische kleitabletten en het bezoek van een buitenaards koningen, die van de planeet Niburu komen.

klimaatproblemen

De buitenaardse koningen hebben op hun eigen planeet ernstige klimaatproblemen, dit zou komen doordat de zon steeds dichter bij de planeet kwam en de planeet geen ozonlaag zou hebben. Een soort schild van goud zou de oplossing zijn en zo kwamen de buitenaardse koningen op aarde om het goed te delven. Zij troffen een primitief mensachtige wezen aan. Het zou onmogelijk zijn om met mensachtige wezen goud te delven. Ze waren simpelweg te dom. Nou dat is dan niet veranderd.

De buitenaardse koningen stonden voor een probleem, het zou te lang duren om terug te vliegen naar Niburu en hulptroepen te verzamelen, die het goud zouden gaan delven. des al niet te min vliegt in van de koning toch terug om hulp troepen te halen. De achtergebleven koning kreeg de opdracht om te proberen het primitief menselijk wezen te kruisen met hun eigen DNA. Zo zouden de primitieve wensen een hogere intelligentie krijgen waardoor zijn gebruik konden maken van gereedschappen, die nodig waren om het goud op aarde te delven.

Planeet Niburu DNA

Volgens deze theorie werd ons DNA genetisch gemodificeerd. Sommige mensen zullen denken dat word het nu ook. Maar in dit verhaal ontstaat er een nieuw ras en dat zijn wij. Of het waar is wist ik niet maar het zou me niks verbazen. Ik heb altijd al het idee gehad dat sommige mensen van een andere planeet kwamen. Ook zien baby’s er uit als aliens. Waar het over gaat is dat wij mensen een heleboel theorieën hebben over ons ontstaan. En eigenlijk komt het heelal en haar mysteries hier altijd in terug.

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

Alle rechten voorbehouden
© 2013 Marcel Messing

4 Comments

 1. Sproetje juni 7, 2023 at 11:03 am - Reply

  Leuk verhaal. Het blijft altijd een mysterie de een zegt kijk naar de bijbel daar komen de mensen vandaan de andere zegt we komen van de apen vandaan en weer iemand zegt we komen uit het heelal. Je weet het gewoon weg niet.

 2. Angelique juni 8, 2023 at 12:57 am - Reply

  Wat hou ik van je verhalen!!!
  Soms laat ik een traan en raakt het me persoonlijk….maar ook een lach of stof tot nadenken!!! ❤

  • Stanley ter Haar juni 9, 2023 at 2:01 pm - Reply

   Thnxxxx lieverd, ben je heel dankbaar voor alles. Ook voor het helpen, altijd heb je mijn ruggetje. Je bent een ware vriendin

   • Ria Kerzaan juni 16, 2023 at 4:04 pm - Reply

    Boeiend vertelt hij 👍🏼👌🏼😊

Leave A Comment