40.000-Bezoekers-website-Stanley-ter-Haar-Website-Wordpress

40.000 bezoekers website

Last Updated: mei 30, 2023By Views: 396

40.000 bezoekers Website
Stanley ter Haar
“Geen overwinning zonder strijd”

7 Maart 2023 / Leeuwarden

Yesss 40.000 bezoekers op mijn website. Het afgelopen jaar heeft mijn website www.stanleyterhaar.nl maar liefst 40,000 bezoekers mogen verwelkomen, echt ongelofelijk. De bedoeling was in eerste instantie een blogpagina te maken waarop ik mijn persoonlijke verhalen kon delen. Inmiddels plaatsen verschillende gastschrijvers bijzondere en indrukwekkende verhalen op mijn website en lijkt mijn woning soms op een mini redactie. Ik kan niet anders zeggen dat de website een succes is.

Veiligheid en onderhoud

Wil je een website veilig houden en optimaal laten functioneren dan is onderhoud en beheer belangrijk, dit op de verschillende niveaus Server, CMS, PHP, etc. De afgelopen week zijn we dan ook druk bezig geweest met het optimaliseren van de website. De PHP versie, SEO, maar ook de koppelingen van de website naar de sociale media kanalen. Dit zodat de bezoekers berichten makkelijker kunnen delen, maar ook voor mijzelf zodat gepubliceerde berichten automatisch worden gedeeld op mijn sociale media kanalen. Dit noemen ze trouwens mash sharing.

Achtergrond informatie website

Bij de ontwikkeling van een website horen complexe functionaliteiten en vraagstukken. Dat je dus voor 500 euro of soms zelfs gratis een website kan laten bouwen is echt onzin. Er gaat heel veel tijd in zitten, maar je moet het vooral leuk vinden.  

De website is gebouwd in WordPress. WordPress is een CMS platform wat staat voor Content Management System. Tot op heden is WordPress de meest gangbare tool om een website mee te ontwikkelen, dit voor beginners en gevorderden. Het nadeel van WordPress is wel dat het veel rommel achter laat; CSS bestanden, JavaScript, maar ook de plug-ins met elk een eigen handleiding en gedrag binnen het CMS systeem.

Dankwoord website bezoekers

Ik wil graag iedereen bedanken die mij het afgelopen jaar geholpen heeft op welke manier dan ook met de ontwikkeling van deze website. Zonder jullie was ik gek geworden denk ik. Ook vind ik het prettig om te weten dat ondanks mijn schrijffouten de artikelen wel gelezen worden. Mijn dank gaat ook uit naar de gastschrijvers en de mensen die ondersteunen bij grammatica wanneer nodig. 

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

4 Comments

 1. Ria Kerzaan april 10, 2023 at 4:57 pm - Reply

  Topsite 😊👍👌

 2. Hans mei 30, 2023 at 2:57 pm - Reply

  Mooie site man!!!

 3. Laura juni 2, 2023 at 11:18 am - Reply

  Prachtige website ❤️

 4. Baan juni 20, 2023 at 4:11 pm - Reply

  😍❤

Leave A Comment