Desiree van Deurse Back on track Stanley ter Haar Straatadvocaat Heerlen Leeuwarden Amsterdam

Desirée back on track

Last Updated: december 20, 2023By Views: 241

Desirée back on track
Desirée van Deurse/ Straatadvocaat

16 Nov 2023/ Heerlen

Wat een dag, wat een dag! Ik ben zo blij dat ik weer op kantoor ben na het verhuizen. Het was een hele klus, maar we zijn er bijna. Ik moet nog een beetje wennen, maar voor je het weet voel ik mij helemaal thuis. Ik heb een cliënt geholpen die eindelijk in het gelijk is gesteld door de huurcommissie. Hij was zo opgelucht en dankbaar! Dat deed me goed. Ik ben trots op ons team en op ons werk als straatadvocaten. We maken écht een verschil voor mensen die het moeilijk hebben.

Desirée back on track

De komende weken gaan we hard aan de slag om ons jaarverslag af te maken. Dat wordt een mooi document waarin we laten zien wat we allemaal hebben bereikt in 2023. Wat een jaar was dat, zeg! Het was niet makkelijk, maar we hebben ons er doorheen geslagen. We hebben veel geleerd, veel gelachen en veel geholpen. We zijn klaar voor 2024, een nieuw jaar vol kansen en uitdagingen. We gaan er weer tegenaan, met passie en plezier. Het is nooit saai, wij houden van turbulentie!

Alle rechten voorbehouden
© 2023 Stanley ter Haar

Leave A Comment