Veni, vidi, vici Stanley ter Haar Straatadvocaat Leeuwarden De waarheid wint van de leugen

Veni vidi vici

Last Updated: december 22, 2023By Views: 187

 Veni vidi vici
Stanley ter Haar Blog

Leeuwarden/ 02-jun-2023

Ik kan niet wachten om te vertellen wat ik heb mee gemaakt. Het is eigenlijk te gek voor woorden, en met een pen te beschrijven. Ik weet dat ik voorzichtig moet zijn, want je verrader slaapt nooit. Er zijn mensen die me willen tegenhouden, of zeggen “laat het rusten”. Ze willen niet dat de waarheid aan het licht komt als ik mijn kant van het verhaal vertel. Maar ik laat me niet afschrikken. Ik heb een plan bedacht om de onderste steen boven te krijgen en zie meer en meer de resultaten van deze werkwijze . Ik heb bewijzen verzameld die alles zullen veranderen en bepaalde zaken zullen opgehelderd worden, als de zon die door de welkom komt na een storm.

Veni vidi vici

Ik heb mij de laatste jaren als een acrobaat door mijnenvelden moeten bewegen om er maar niet op te trappen. Het was niet makkelijk, maar het was het waard. Ik weet dat het soms lang duurt voordat de waarheid zich openbaart en nog langer voordat gerechtigheid geschiedt. Maar ik heb de tijd. Ik heb de tijd om te wachten tot het juiste moment om mijn verhaal te delen. Het is een verhaal dat je niet wilt missen. Het is een verhaal dat mijn omgeving  zal schokken en een heel duidelijk statement, genoeg is genoeg. Het is een verhaal te vinden op mijn blog www.stanleyterhaar.blog

 

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

2 Comments

  1. LaSelve Caranay juni 4, 2023 at 12:21 pm - Reply

    Blijf positief denken, zoek altijd je rust momenten op ga lekker wandelen in het bos maak je hoofd leeg

  2. Irène juni 4, 2023 at 2:52 pm - Reply

    Je hebt het recht om je verhaal te doen als je daar aan toe bent en mensen die dat niet leuk vinden ja dan had je het maar niet moeten doen wat je gedaan hebt. Ik vind dat je het mag zeggen.

Leave A Comment