in-de-rechtbank-stanley-ter-haar-leeuwarden-mensenrechten-vrijheid

In de rechtbank

Last Updated: december 23, 2023By Views: 183

In de rechtbank
Stanley ter Haar

13 Feb 2023 / Leeuwarden

Twee jaar lang vocht ik samen met jullie voor onze vrijheid in Nederland. Een niet alles bepalende Staat. Eigen keuzes mogen maken. Gelijkheid en eerlijke kansen voor iedereen. Ik vocht samen met jullie voor een democratie waarin wij mensen ook echt wat in te brengen hebben. Een land waar iedereen een dak boven zijn hoofd heeft, eten, drinken en de juiste zorg waar nodig. Geen moment heb ik hier spijt van gehad. Wel ben ik over mijn eigen grenzen gegaan.

Vanochtend vocht ik letterlijk en figuurlijk voor mijn eigen vrijheid. Maar met succes. 20 uurtjes taakstraf en de kous is af. Hier ben ik blij mee. Soms voelt het eenzaam en vraag ik me af waar alle zogenaamde strijders zijn en hoe ik ruim 2 jaar na de laatste demonstratie toch nog steeds de consequenties ervan ervaar. Nogmaals, ik heb nergens spijt van ,het waren mijn keuzes en daar sta ik achter. Ik heb alleen wel heel veel geleerd. Over mijzelf en over mensen. Daarom stel ik hardop de vraag: was dit alles eigenlijk wel de moeite waard? Ik heb tenminste mijn best gedaan en het goed bedoeld. Waarvan Akte.

Stanley ter Haar

in-de-de-rechtbank-stanley-ter-haar-straatadvocaat-mensenrechten-vrijheid

 

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

Leave A Comment