Dierenasiel de wissel Leeuwarden Stanley ter Haar Straatadvocaat Leeuwarden Actie dierenasiel de Wissel

Dierenasiel de wissel Leeuwarden

Last Updated: december 30, 2023By Views: 245

Dierenasiel de wissel Leeuwarden.
Stanley ter Haar/ Straatadvocaat 

30-Dec-2023/Leeuwarden

Wat een geweldig initiatief van dierenasiel de wissel! Zij hebben dit jaar weer hard gewerkt om dieren in nood te helpen en te verzorgen. En nu hebben ze een leuke actie bedacht om geld in te zamelen voor hun goede doel: oliebollen bakken!

Wie houdt er nou niet van een lekkere oliebol op oudejaarsdag? Ik wel! En als ik daarmee ook nog eens de dieren kan steunen, dan is dat helemaal mooi meegenomen. Daarom ga ik vandaag zeker langs bij de wissel om een paar oliebollen te kopen. Ze hebben ook een mobiele kraam (Bakfiets) Deze kan tegenkomen in het centrum van Leeuwarden  Hoe leuk is dat?

Dus als je nog geen plannen hebt voor vandaag, ga dan snel naar de wissel en trakteer jezelf op een heerlijke oliebol. Je doet er niet alleen jezelf plezier mee, maar ook de dieren die het zo hard nodig hebben. De wissel verdient onze steun en waardering, want zij zetten zich elke dag in voor het welzijn van de dieren. Laten we ze een handje helpen en genieten van hun overheerlijke oliebollen!

Dierenasiel de wissel Leeuwarden.
Namens de wissel wens ik iedereen een gelukkig nieuw jaar.

Dierenasiel de wissel Leeuwarden Stanley ter Haar Straatadvocaat Leeuwarden Actie dierenasiel de Wissel

 

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

One Comment

  1. Terschelling januari 6, 2024 at 3:24 pm - Reply

    Jij en Muriel hebben goed werk gedaan. Een hart voor mens en dier ❤️ eindelijk is het rustig op het eiland en ervaren wij geen overlaat meer.

Leave A Comment