Het leven leren begrijpen Hans Westerhof Angela Stanley ter Haar Straatadvocaat Leewarden Nederland

Het leven leren begrijpen

Last Updated: december 20, 2023By Views: 320

Het leven leren begrijpen
Stanley ter Haar

 

Leeuwarden 05-Aug-2023

Wanneer je het leven daadwerkelijk begint te begrijpen en over je eigen ego heen kan kijken ziet het er allemaal heel anders uit. Om te beginnen begin je te begrijpen dat wij als mensen allemaal in ons eigen proces zitten en samen met de processen van anderen, dit maakt voor een groot deel de wereld om ons heen. We verwachten een foutloos systeem terwijl wij als mensen allemaal onderdeel zijn van dit systeem. Wanneer wij allemaal beginnen te begrijpen dat goed zijn voor elkaar net zo belangrijk is als goed zijn voor onszelf, zullen we de wereld daadwerkelijk zien veranderen.

Als we stoppen met de troep kopen die we niet nodig hebben, nemen we de macht weg bij grote bedrijven. En als we goed voor onszelf zorgen, wordt er een stuk minder verdiend door de big pharma. Wanneer we een ander behandelen zoals we zelf behandeld willen worden is er eigenlijk helemaal niet zoveel aan de hand. Maar door diepgewortelde corruptie in onszelf en onze omgeving zitten we vast in een spiraal van list, leugen en bedrog. Met maar één uitkomst; pijn en verdriet, uiteindelijk voor iedereen.  

 

Goednieuws

Maar ik heb ook goed nieuws, we doen het als mensen steeds beter. Dit klinkt raar, maar het is echt zo. Onze bestemming is dan wel onbekend, maar ik weet zeker dat we er komen. Alles hangt met elkaar samen. Oorzaak gevolg, wat van boven komt valt naar beneden, wat je erin stop haal je er uit. Het is vallen en opstaan. Verbeteren en vernieuwen. Wij mensen zijn nog jong, maar de werelden en planeten om ons heen zijn heel oud. Die overleven het wel, net als het leven wat op zichzelf staat, in welke vorm dan ook. 

Het leven is kracht en niks krachtiger dan het leven het vindt zijn weg wel. We mogen genieten van de kleine en grote momenten in het leven, we mogen ons berusten in wat we niet kunnen veranderen en de kracht vinden in wat we wel kunnen veranderen. We mogen zijn zoals we zijn, want van jou is er maar 1, we zijn er maar eventjes. Wie je ook bent, of wat de wereld ook is. Het is de moeite waard.

Beste mensen, ik denk dat de ervaring van het leven zoals hier een enkele reis is, maar hierna zijn er vast nog genoeg andere avonturen. Ondanks het positieve nieuws zijn er wel regels. Wie goed doet, goed ontmoet. En zij of hij die hier hebben geleefd in negativiteit zullen straks, hierna, ook niks anders vinden. Karma is er voor ons allemaal. Oorzaak en gevolg, eerst denken dan doen, gebruik je hart want dat klopt.

Alle rechten voorbehouden
© 2019 Stanley ter Haar

Leave A Comment